Meya röjer loss utan systrarna

TACK så mycket för att så många ville tycka till om min blogg. Verkligen jätteroligt att följa. 🙂 Jag lämnar den öppen några dagar till så återkommer jag med resultatet sedan. Så ni som inte har tyckt till kan göra det ett tag till. Lämna gärna en kommentar där under om det är något ni vill lägga till.

Meya i Bettys rum

Meya i Bettys rum

Meya älskar att röja loss i hennes systrars rum när de är på förskolan. Härligt att få ta vad som helst utan att någon stoppar henne. 🙂

046

036

Meya ville flytta bordet. 🙂 När hon tröttnade på Bettys rum så var det bara att gå över (nåja krypa då) till Tyras rum.

Meya i Tyras rum

Meya i Tyras rum

Hihi tröjan har knölat sej så här ser hon faktiskt tjockare ut än vad hon är. :D

Hihi tröjan har knölat sej så här ser hon faktiskt tjockare ut än vad hon är. 😀

Söta krokar från GreenGate som jag köpte billigt på rean.

Söta krokar från GreenGate som jag köpte billigt på rean.

Meya sover inne hos oss fortfarande och lär fortsätta med det ett tag till. Alla 5 sovrum är nämligen fullsatta nu. 🙂 Tjejerna har så små rum så det blir för trångt att dela också. Ska vara att vi kan göra om så någon av grabbarna byter rum med tjejerna. Men det lär ju inte bli poppis. Tror inte de vill ha söta kattungar på väggarna heller! Hahaha. Vi får se vad som händer. Ett tu tre så kanske min äldsta son har hittat ett jobb och bestämmer sej för att flytta hemifrån? Ja plötsligt händer det har man ju hört…inte för att jag tror att det inträffar här inom den närmsta tiden. 😉

Nu måste jag snart väcka upp ”Mejis” och sätta henne i bilen. Ska skjutsa Linus till en busshållplats där det går fler bussar än den utanför oss och tänkte hinna handla lite innan det är dags att hämta hem ”Bets” och ”Tyris” från förskolan. Hoppas att er dag blir bra. Här snöar det. Usch less på snön! KRAM

 

7 comments

 1. Catharina says:

  Gud vad gullig hon är! <3 Ser ut som att tjejerna har lika fint i sina kök som i det stora köket! Nu längtar jag efter att få inreda till mina i nya huset. Kramkram!

 2. hos familjen vanlig says:

  Mysigt att få röja själv utan att råka illa ut 🙂
  Jag gillar din blandning här på bloggen, även om jag inte hinner titta in lika ofta som förut. Men mer inredning är alltid kul tyckeer jag,
  kram j.

 3. carola says:

  hi hi ,spännande att få upptäcka saker på egen hand 🙂 Jag läser alltid din blogg och det är så kul för du ger mej så mycke inspiration 🙂 Undrar vart du fått tag i den vita vägghyllan,söker precis en sån som skall sitta ovanför min ena dotters säng ( 2-år )då hon precis fått eget rum .

 4. Helena says:

  Carola: vad roligt att du gillar min blogg! 🙂 Hyllan är gammal, min morfar har haft den. Men jag undrar om det inte finns nåt liknande på IKEA? Ha det så bra! Kram Helena

Lämna ett svar