Lördag och sovmorgon

Hej på er!

Idag var det en konstig dag, för jag vaknade 11(!!!) Ja visserligen var jag vaken runt 6 en sväng när tjejerna vaknade. Men sedan gick Jocke ner med barnen och jag sov…och sov…hahaha. Brukar alltid ha mobilen bredvid, men den var nere, så jag hade ingen koll på tiden heller. Men skönt var det. Tror jag. Känns konstigt att sova bort halva dagen bara. 😀 I morgon får Jocke sova ut. Inte mycket nytta jag gjort idag. Tyra och jag målade när Meya sov och hon ville ge bort ett av konstverken, så vi slog in paket. 🙂 

Vårt vardagsrum

Vårt vardagsrum

Vardagsrummet är det rum som jag inte alls har prioriterat. Så stort rum, svårmöblerat och eftersom jag helst vill ha nya soffor så äh, nä det har aldrig känts bra. Det är fortfarande inte så som jag vill ha det. MEN numera kan jag till och med tycka att rummet är mysigt. Skulle vilja byta ut alla kuddar och köpa in en hel del annat. Men det blir sedan någon gång… 🙂

258

 

Betty är på kalas idag med fina House of Lola klänningen. Tänkte jag skulle fota henne innan, men glömde. Får se hur sölig hon är, kanske kan göra det när hon kommer hem. Hihi. Vår fina tjej som fyller 5 år om 5 månader. Tyra får lämna paketet som vi slog in tillsammans när hon hämtas på kalaset. Hon ville ju också gå på kalas…faktiskt första gången som hon sagt det. Lillgumman.

Nu ska jag ut och hänga tvätt, solen skiner och det är sommar där ute! 🙂  Igår hade vi en helt underbar dag. 26 grader varmt. Mot kvällen så kom det stora svarta moln så jag sprang undan med grejerna som var ute, men vi slapp undan regnet. Skönt.

263

TREVLIG LÖRDAG!

 

2 comments

Lämna ett svar