Logoped & mys på stan med fyraåringen

Idag så blev det en heldag med Betty. Vi har ju väntat några månader på att få en tid på Sjukhuset hos logoped och idag var det dags. Tösen är ju lite sen med talet. Har svårt att uttala helst F och V och R. Men R är ju vanligt att det tar tid. S och sch-ljud har hon nyligen lyckats få till så det är en hel del som kommer mer och mer.
På hennes förskola så är de inte oroliga, utan det var nog mer jag som ville träffa en logoped. Hon har nämligen mer och mer börjat bli frustrerad när folk inte riktigt förstår henne.
Logopeden och Betty lekte fram ord, meningar, ordförståelse och uttal osv 🙂 Hon kommer att skicka hem ett paket så vi kan spela/leka/träna på F. Betty blev jätteglad och längtar till paketet och tills våren då hon ska gå nästa gång. 😀 Logopeden tycker att det finns förseningar i uttalet, men ordförståelsen var god så hon tyckte inte att det var nåt att oroa sej för på sikt.

20130221-193155.jpg
Efter sjukhuset så åkte vi ner på stan och gick på Kulturmagasinet. Först lek och bokläsning i biblioteket, sedan pannkakor till lunch och efter det gick vi och kollade på utställningarna.

20130221-193459.jpg

20130221-193527.jpg

20130221-193627.jpg
Sedan blev det en liten shoppingrunda på stan. Köpte ett fodrat regnställ till Betty på Stadium.

20130221-194304.jpg
Det var halva priset så det känns bra att handla då! 🙂

Men jag tror att jag måste ta med mej lantisarna till stan oftare, eller till rulltrappan iaf. Hon har ju knappt åkt eftersom vi jämt åker hiss med vagnen… Hahaha. Hon tyckte det var skitkul. Min lilla lantis… 🙂

Annars så har jag påbörjat min Tandblekning!!! 🙂 har varit hos tandläkaren och fixat avtryck osv. Ikväll ska jag bleka för andra gången. Tyckte mej se en nyans skillnad redan första gången. Ska blekas 4-7 gånger. Börjar med övre käken.

20130221-194553.jpg
Bleka bleka bleka! 😀

Nu ska jag och sönerna åka på ICA och shoppa grejer till kalas. Gustav fyller år imorgon och släkten kommer på lördag för att fira både Gustav och Linus som fyller år på torsdag. I morgon ska jag jobba också. Blev bara en dag denna vecka. 🙂 Kram

3 comments

  1. anna says:

    Vad skönt att det inte va nån fara. Då är det bara att träna med spelet då:-) Mysigt att ni fick lite tid bara ni två. Kram

Lämna ett svar