Logen -vår lilla festlokal före och efter

078

Hej på er! Åh vilket fantastiskt väder vi har haft idag, denna sista semesterdag. Helt underbart med sol och temperatur på 29-30. Det kom en liten åskskur, men sedan blev det fint igen. Love it!

Vi tog en badtur till Bergafjärden, t o m varmt i havet idag.

Ni är kanske superless på den där logen nu? Hahaha jag tänkte faktiskt lägga ut fler bilder nu, så sluta läs precis NU om ni tycker att det räcker. Lite före och efterbilder kommer här… 🙂

Kusin Victor och Linus hjälper till att städa

Kusin Victor och Linus hjälper till att städa. En klar FÖRE bild, eller hur? 🙂

Festkvällen!

Efterbild. Festkvällen!

Tänk vilka förändringar man kan göra. Jag och Jocke har ytterligare en massa saker som vi vill fixa med både i/utanför huset samt vid logen. MEN det kostar…både tid, svett och pengar! 😀 Så det får vänta. Det är så härligt att ha alla dessa drömmar om framtida projekt. Det som är roligt är att jag har både fått förfrågan om en spelning för bandet samt att hyra ut logen till ett bröllop. Det sistnämnda har vi inte bestämt om det blir av ännu, skulle vara nästa sommar isf. Vi får se. Det är roligt att bli tillfrågad iaf.

Dagen efter festen. Betty hjälper till att städa. :)

Dagen efter festen. Betty hjälper till att städa. 🙂

 

Jag pekade och Jocke klättrade upp och hängde lampor. :D

Jag pekade och Jocke klättrade upp och hängde lampor. 😀

Det var ju ett sådant här väder som vi skulle haft på festen ju!!! Sol och värme.

Det var ju ett sådant här väder som vi skulle haft på festen ju!!! Sol och värme. Jag hade ett senare datum som festdatum först, men det krockade…skulle inte förvåna mej om det är toppenväder då. 🙂

Uj jag har så många bilder som skulle kunna tråka ut er fram till jul… hihi.

Hoppas ni har haft en underbar fredag och att kvällen fortsätter så. Jocke har tagit fram ostar, kex och vin nu -det är visst filmdags. 🙂

KRAM

 

13 comments

 1. Katarina says:

  Du behöver inte vara orolig över att jag blir less på bilder från logen iaf. Lite lätt grön hudfärg av avundsjuka kanske jag får, men det behöver du inte bry dig om. 😉
  Det där tänkta bröllopet på logen… Det råkar inte vara ert eget, eller? 😉

 2. A House With A View says:

  Jag tröttnar inte för en sekund att titta på bilder från er vackra loge, det är bara inspierande 🙂 Wow vad snyggt ni gjort – riktigt lyckat projekt!!! Kul att ha fått förfrågningar också! Om jag vore ni skulle jag ha hyrt ut logen till bröllopet och tagit pengarna till de renoveringar som väntar längre fram 🙂

  Vad duktig du är att sjunga också (såg i inlägg nedan) 🙂 Himla kul för gästerna att du bjöd på dig själv, tror säkert det uppskattades massor!

  Kraaaaaaam aka

 3. anna says:

  vad fint det blev 🙂 Ja det skulle vara typiskt om det är fint väder då men man har aldrig roligare än vad man gör det 🙂 Kram

 4. 5-barnsmamman Åsa says:

  Hej
  Det är så roligt att läsa om allt ni gör. Jag känner igen mig en del när det gäller barnen och allt kring dem. Roligt! 🙂 Det är kul att läsa om festen oxå och jag skulle gärna vilja veta vad du bjöd på och vad du kan rekommendera. Själv börjar jag planera min 40-års fest som blir 2016. Tävlingar och lekar, hur gick det till? Vad var roligast.
  Vore kul om du har tid att beskriva detaljer från festen lite.
  Tjing
  Åsa

 5. Helena says:

  Aka: åh vad du är gullig, tusen tack snälla du!!! 🙂 Ja man kanske borde göra det till affärsidé och hyra ut då och då? Tål att funderas på… Kram på dej

 6. Helena says:

  Åsa: hej på dej 5-barnsmamma! 🙂 Vad roligt, tack söta du! Jag ska skriva ner lite i ett inlägg framöver till dej (och andra nyfikna) vad jag bjöd på och hur kvällen gick till mer i detalj, absolut! Bra ide! 🙂
  Det viktigaste är att du siktar på sånt som du tycker är roligt och gott själv, det är din fest. Men självklart att du anpassar det till gästerna något också…
  Så kände jag iaf. 🙂 Kram så länge

Lämna ett svar