Linus 20 år idag!

20130228-000731.jpg

Min äldsta son fyller 20 år idag. Hipp hipp hurra! Så stora fina söner jag har. 🙂 Helt ofattbart att det har gått 20 år sedan min älskade lilla prins kom till oss! 20 år… Vart har de åren tagit vägen egentligen? Vi har haft så roligt, så tråkigt, så jobbigt, så underbart mysigt genom åren. Delat så mycket. Nu är du inte ens en tonåring längre. Men du kommer alltid vara mitt älskade barn.
Ja så länge du bor hemma så har du mej i hasorna hela tiden…Hehe.

Grattis och hoppas att din dag blir bra. Puss puss från mamma

(jag fick ok med att visa bilden på honom, det är den enda bild som har visats på honom tidigare på bloggen. Å nu en repris. Han vill ha det så. 🙂 på bilden så var han 17 år och Tyra bebis)

6 comments

  1. Milla says:

    Grattis !! Jag vet precis vad du menar med känslan…. min son fyller 20 om två veckor. ;=) och min numera usabodda dotter fyllde 22 häromveckan, och man undrar när livet peakar liksom. KRAM

Lämna ett svar