Lantligt somrigt allrum

En gammal träback som jag målat vit används som tidningsförvaring

Hej på er i den underbara sommarvärmen! När det blir runt 15 grader så kommer vi att frysa ihjäl för vi är så vana denna klibbiga värme nu. Brrrr. 😀 Nu tänkte jag visa allrummet som jag har fixat på lite mer i. En gammal blå vedlår och lite smått och gott har fått plats där nu också.

Eftersom allrummet ligger alldeles utanför vårt badrum så blir det som en förlängd SPA hörna, om man vill. Och vem vet en vacker dag kanske inte så långt borta så kan våra döttrars föräldrar kan ta sej ett bubbelbad med kall dryck och sedan fortsätta skåla i soffan. 😀

Träbacken står på en gammal vedlår som är perfekt att förvara ännu fler tidningar i!

Underbara bilder på svenska växter

Jag önskar att det fanns mer tid att sitta ner i allrummet för det är verkligen mysigt (även fast det inte är färdig renoverat). Oftast så sitter vi nere i vardagsrummet där vi har tv:en (eller snarare projektorn). Men ibland sitter jag där i soffan och ammar eller läser någon tidning. Mina TVÅ favorittidningar just nu är LANTLIV och MAMA, vilka har ni? 🙂

Före och efter bilder från allrummet hittas HÄR!

8 comments

 1. A House With A View says:

  Vad superfint och MYSIGT ni gjort i allrummet. Gillar timmerväggen omålad mot den vita pärlsponten, såå fräscht!! Det är så mysigt och smakfullt inrett! Ett liknande bord har min dotter i sitt allrum 🙂 Tänk vad sommarblommor i en vas förgyller – underbart!!

  Jag läser mest facklitteratur nu för tiden eftersom jag pluggar jämte arbetet och ligger efter med läsning sedan förra terminen *host*, men den tidning jag har som nr 1 är Drömhem & Trädgård.

  Ha en skön lördagkväll!

  Kramizar aka

 2. leni* says:

  hejhej!

  jag ramlade in här av en slump och det är jag glad för! herregud vilket underbart fint hem ni har! kommer garanterat tillbaks och hämtar inspiration:)
  //lena

 3. Min plats i solen says:

  Hej vännen!

  Vad fint ni har det! 🙂 Det ser ut som en plats man verkligen kan koppla av på. 🙂

  Själv är jag hooked på mat- och trädgårdstidningar just nu. Både svenska och brittiska.

  Ha det så bra!
  Kram Lotta

 4. Lotta says:

  Japp det blev samma blågrå färg på tapeten som ni har. Sovrummet är inte klart ännu men sedan kommer jag säkert lägga upp en bild eller två.
  Aa ska bli såå spännande med en bebis här hemma, en vecka till BF nu. Får se om jag hinner med en till liten kotte innan klockan tickat för långt;)

  KRAM

 5. Erika says:

  jadå ang. huset är inte helt lätt det här, finns så mycket fördelar o nackdelar med allt! dks vi renovera ett äldre hus så tar det ju sin tid och så är det lite andra nackdelar…men å andra sidan är huset jättefint men måste totalrenoveras, insoleras, dras vatten o el mm…

  Det befintliga huset vi kikat på är fint det med (sekelskiftet) men där finns det saker man stör sig på typ laminatgolvet och rätt små toaletter o lite annat, inte lika mycket renovering dock. Sedan är marken på typ 1 hektar så där finns det också fördelar.. ja det är så mycket och svåra val! men NÅGOT hus blir det 😉

  kram!

 6. Pirre says:

  Hej på dig.

  Vad mysigt du har gjort det =)

  Usch ja…vi som ska uppåt landet imorgon såg att det skulle bli kallare. Undrar hur kallt det kommer att vara i (finska)lappland där vi befinner oss imorgon kväll? Sååå tråkigt när värmen försvinner…

  Jag vinkar när jag åker förbi Sundsvall =)

  Ha det gott. Kram Pirre

Lämna ett svar