Lantligt kök samt matrum

004

 

S Ö N D A G

Tavlan som hänger över det gröna bordet är avmålat av landskapet omkring där vi bor. Vårt hus är med där, den är målad 1952. Jag vet inte riktigt vart den ska hänga, provade med köket nu -men visst hänger den för långt ner? Kan fota en närbild sedan så får ni se mer närmare på tavlan. Så roligt att ha.

Sjukstugan fortsätter…Eller idag är det ganska lugnt faktiskt. Betty är på bättringsvägen, så nu går vi bara och väntar på att någon av oss andra ska drabbas…hu!

Dags att åka och handla mat för några dagar. Kollar recept på Viktklubben nu. Roligt att få laga och äta lite annorlunda maträtter, lätt att det blir samma och samma annars. Tråååkigt med vardagsmat tycker jag -oftast. Lägger upp hur det går med min viktnedgång i början på månaden som vanligt.

KRAM på er!

One comment

  1. 5-barnsmamman Åsa says:

    Jag tycker att tavlan hänger bra där den hänger. Det är så tråkigt när tavlor hänger på klassisk höjd. En tavla som hänger lite lågt ger ett mysigare intryck. Dessutom trycks känslan lite uppåt av bordet. Hade inte bordet stått under så hade jag tyckt att den hängde för lågt. Men absolut inte nu.
    Om du höjer tavlan och har bordet under så kan det bli en ”uppflugen” känsla.
    Bara min åsikt. 🙂
    Jättefin tavla!

Lämna ett svar