Lantliga bilder + ultraljud

Backen upp till vårt hus

Backen upp till vårt hus

Brrr idag har vi kallt (just nu -17) men det är soligt och fint väder.

Jag älskar vårt hem, jag har verkligen hittat hem. Det är bara så! 🙂 Jag gillar våren och sommaren allra bäst, men titta bara på de här bilderna som jag tog idag. Visst är det vackert här även på vintern?

007 (800x600)

008 (800x600)

Jag har börjat känna små små sparkar i magen och det är = LYCKA! Det är t o m mysigt att vara gravid då. 🙂

015 (600x800)019 (600x800)

Igår så var vi på ULTRALJUD och fick titta på vår lilla krabat i magen. Det är helt otroligt skoj att få se den lilla röra på sej och så skönt att höra att allt såg normalt och bra ut. Den lilla rör sej betydligt mindre än vad Betty gjorde, hon var som en liten tornado i magen…Vi frågade barnmorskan om hon såg vilket kön det var på bebisen och hon var inte helt säker, men gissade på att det var en TJEJ! Åh vad roligt med två tjejer när det är så tätt mellan de små (1½ år). Men skulle det vara en liten kille så är det lika roligt. 🙂

Så här ser vår lilla sötnos ut 18+1 veckor gammal:

067 (800x600)

Ser ni att hon har armen ovanför huvudet?

069 (800x600)

Beräknat födelsedatum är 22 maj 2010 och jag är idag i vecka 19. (18+2) Sedan så får vi se om det stämmer eller inte. Jag är van att få före BF, så har det varit med alla 3. Linus 4 dagar före, Gustav 4 dagar före och Betty 2½ vecka före.

Fina kransar som Jocke tillsammans med sin far har gjort, pryder vår pardörr

Fina kransar som Jocke (tillsammans med sin far) har gjort, pryder vår pardörr

HEJDÅ från oss, hörs snart igen!  Nu så ska jag fixa lunch till Linus, mej och Betty. Betty sover, men hon vaknar nog snart. Just det, jag läste att några har problem med att komma in på min sida, att den laddar sakta osv. TACK för att ni säger till. Jag ska kolla på vad det kan bero på. Vi använder bara  Firefox och då är det inga problem, men jag märkte att det var trögt med Internet Explorer. Kanske att ni använder det, ni som har det segt? Eller… jag tar tillbaka att jag ska kolla upp det…Jocke ska kolla upp det! 😀 Han sköter alla mina tekniska problem i WordPress och vad det nu kan vara. En helt perfekt man att ha till allt möjligt! 😉

10 comments

 1. CiliaH says:

  Förstår verkligen att du älskar ditt hem. Jag blir lycklig bara av att se bilderna 😉 Ni bor verkligen i en fantastisk miljö. Vackert, vackert, vackert.

  Härligt med ultraljudet, blir ju spännande att se om det blir en liten loppa till.

  God Jul på er allihop!

  KRAM

 2. Sofia says:

  Vilka underbara bilder du visar från er idyll, supermyyysiga!!

  Och lilla bebben då, sååå kul med ultraljud. Vilken fantastisk längtan för er, spännande och se om det blir en liten tjej nu då;-).

  Hoppas du mår bra kära bloggis!!

  Kram Sofia

 3. Johanna says:

  Åh vad mysigt!! 🙂 Själv vill man nästan bara få bebis NU! 😀

  Lite fusk tycker jag det är att ni fick veta vad det är för en liten därinne..vi har bara träffat sådana som inte vill säga om vi ska få en till tjej eller en till pojke! 😀 Vi får helt enkelt härda ut. 😛

  Fina bilder som alltid!! 🙂
  Kramar

 4. Ina says:

  Visst är det helt underbart när vi väl fått snö. Hela världen blir lixom sagolikt underbar.

  Roligt med datumet – det är exakt samma som jag just nu är beräknad till.
  Skall göra rutinultra nästa vecka – vem vet om det kanske ändras då? men just nu – är vi samma…

  Du får ha en underbar jul och ett riktigt gott nytt år.

  kram Ina

 5. alegni says:

  visst är det vackert hos er också vintertid!
  underbart att allt är bra i maggen och att den lilla växer som hon ska.
  för mig tar det också jättelänge att ladda din sida när jag använder internet explorer. använder jag google chrome går det lite snabbare.
  hoppas ni får en härlig jul i ert härliga hem.
  varm kram från
  ingela

 6. Anna says:

  Hej Helena!
  Så vackra bilder!
  Och vad spännande med ultrljudsbilderna!Återigen stort GRATTIS till babyn 🙂
  Önskar dig en riktigt GOD JUL!
  Ta hand om er!
  Kram Anna

 7. Ewa says:

  Nu gör jag ett nytt besök hos dig i ditt vackra juliga hem! Det är ganska häftigt att göra ett besök hos någon man inte känner och få ta del av den människans liv! Att komma hem till dig känns väldigt hemtrevligt och bekant. Påminner om de jular min familj och jag firade under de 12 år vi bodde i Hälsingland.

  Visst syns det att den lilla fröken har armen ovanför huvudet! På en ultraljudsbild av mitt barnbarn Ingrid, var hon slående lik min dotter (sin mamma) i profil……inne i magen!!

  Önskar dig och din familj
  ETT RIKTIGT GOTT 2010!

 8. Helena says:

  Hej Ewa!
  Kul att du tittar in, du är så välkommen! 🙂
  Otroligt med ul bilder och vad häftigt att ni kunde se likheter med mamman!

  Önskar dej och din familj en riktigt god fortsättning på det nya året!
  KRAM

 9. Anki says:

  Vet du märket på er pardörr? jättevacker! vi letar dörr med typ dessa speglar som liknar vår garageport!

  Tack på förhand!

  Mvh Anki

Lämna ett svar