Kusinmys

Idag så fick jag och döttrarna besök av Johanna och Theodor. De livade upp stämningen i huset för FYYY vilket riktigt höstväder vi har haft idag. Regn och blåst! Vi har mest hållit oss inne, men gick en sväng med de små (storebror Linus passade Betty som somnat på soffan) när de skulle sova i sina vagnar. Brrrr!

Jag bjöd på våfflor till lunch och Tyra och Theodor blev så kladdiga att vi beslöt att de skulle få ta ett bad -vilket inte de hade något emot. Betty valde att se på Disney Junior ist.

Coolsötingen Theodor 14 månader

Alltså hur roligt har vi inte Tyra?! Tycks Theodor tänka. 😉

Tyra är snart 16 månader

Efter badet så berättade Johanna att Theodor inte var lika pussig som förut. Men det verkade inte stämma…för han och Tyra pussades fleeera gånger -de ville visst aldrig sluta. Hahaha. SÅÅÅ söta!

Tack sötisar för en mysig dag! KRAM

5 comments

  1. Camilla says:

    Hej. Ja nu är han hemma igen så det är skönt och barnen är friska. Vi har BF 12 dec och det är vårt 3 barn 🙂 Är du också gravid med ditt tredje? 🙂

    Ja vad bra! Det gillas verkligen. Vi ska ju ev bygga nytt hus. Så vi får se hur de blir om vi tar det som finns att välja på där eller om vi köper på egen hand.

    ha en bra dag, kram

  2. Lillasyster/moster Johanna says:

    Tack själv! Hoppas att vi myser i morgon igen. Du har ju inte svarat på mitt sms… 😉

  3. Helena says:

    MÅSTE köpa en ny tfn nu! Blir tokig på min som bara gör som den vill… 🙁 Kan fortfarande inte svara på mess, men jag kan läsa. Alltid något. 😉 Nu ska jag snart iväg på dagis och sedan gör Tyra och jag oss klara för en Birstatripp med er! 🙂 KRAM

Lämna ett svar