Köksinspiration

Hej på er!

Nu sitter jag med datorn i knät och googlar efter lite köksinspiration. (Jocke är ute och fixar med farstukvisten) Eller inte bara till köket utan till hela huset. 🙂 Jag har ju min stil och kommer nog inte ändra på så mycket, men det kan vara kul att kolla in hur andra har det tycker jag. Så många fina hem som finns. Kul med inspiration.

Vårt kök

Vårt kök

Minns ni att jag avbokade ett besök från Japan som skulle komma för att fota för en Japans inredningstidning?  Läs mer HÄR och HÄR för er som är intresserade) I vilket fall  som helst så ska de komma upp till lilla Sundsvall igen nu och denna gång ska flera hem från Sundsvall fastna i en Japans inredningsbok. Även vårt hus. Ja jag vet, det är SÅ knäppt. Det finns ju verkligen så många fina hem och de vill komma hem till oss!? I en liten by utanför lilla Sundsvall. 😀 Knäppt, men SÅ roligt också såklart.

Jahapp, de kommer på söndag och jag börjar få lite små panik eftersom vi fortfarande har en  isärplockad farstukvist och man måste klättra in…hemmet ser ut som öppna förskolan med leksaker överallt och det är inte direkt piffat och stylat i alla rum. Fönster behöver tvättas,  alla våra fotbollsplansstoragräsmattor måste klippas…vad sa jag? Skulle det bli kul? Eh. Hahaha. Vet ni vad? Vi får en liten slant för att de får fota här och jag tror att vi ska lägga den slanten på att leja städhjälp. Jag hinner lixom inte med. Ska ju jobba och ta hand om barnen också. Och sova på nätterna. Ju! 🙂 Kommer att ha fullt upp ändå.

Kanske man kan inhandla lite nytt också? Jocke ska ju snickra hyllor till mej som jag ska sätta upp i köket, men det hinner han nog knappast med innan söndag tyvärr. Så det får bli senare.

I början på juni -Japan besök

I slutet på juli -min 40-årsfest (där jag ska inreda logen till festlokal)

I början på augusti -Vi ska på bröllop och jag har fått äran att vara fotograf under kvällen

Ja en hel del att se fram emot. Förutom en skön sommar med familjen förstås och säkert endel renovering på det. 😀

 

One comment

Lämna ett svar