Knoppbräda i hallen och tunga paket

Igår så messade Gustav (min 13 åring) ”Hämta mej. Migrän!”
Stackarn lider ju av migrän som oftast är så jobbig att han kräks. Så Betty och jag skyndade oss iväg för att åka till skolan och hämta sjuklingen. Eftersom han inte såg kräksfärdig ut så frågade jag om han kunde passa Betty så skulle jag bara springa in och hämta ut 3 paket som låg på Ica och väntade.
”Ja skynda dej då!” Jag skyndade mej allt vad jag kunde och skulle bara bära med mej 3 paket, är väl ingen konst tänkte jag.
Visste inte att Linus (min 16 åring) hade beställt sååå stora och tunga högtalare till sin dator bara…Trodde nog att det bara var sådana där små. (Hur jag nu kunde tro det när jag vet hur viktigt det är med bra ljud). Jag lyckades få ner paketet i kundvagnen, men när jag skulle lasta ur den i bilen så var det bara stopp, jag kunde inte få ur det och inga handtag fanns. Arrrggghhh.
Betty skrek hej vilt….det var nog varmt och solen låg på.
Gustav såg ut att vilja skrika han också för hans migrän blev ju knappast bättre av att Betty använde sina lungresurser.
Jag…började också svettas.
Såg en man och ropade ”Ursäkta! Skulle du kunna hjälpa mej med paketet?”
🙂
Vilket han gjorde -tack för det! Annars hade vi väl stått där än.

Vad det var i de övriga paketen? Bara tråkiga prylar:
Telia modem (ska lämna Glocalnet)
RAM-minne (som Gustav köpte, men var fel…någon som vill köpa? Hyperex 1 gb DIMM DDR2 1150MHZ)
Åsså Linus högtalare (Logitech z-5500 5.1)

Idag är Gustav pigg igen och använder SINA högtalare ordentligt…Varför kan inte han tycka om BRA musik, som…lite Metallica eller något. Nä det ska vara Techno. 🙂

Nu över till en mer avslappnande bild…lugn och ro!
Här är en annan av husets knoppbrädor. Denna söta knoppbräda hade tidigare ägare (som bodde här vid sekelskiftet) skrivit sin namnteckning på. Kul! Jag älskar ju vitt, men denna kommer aldrig att bli målad.

Knoppbräda

Knoppbräda

Den hänger i hallen. Visst är den fin? 🙂

/Helena

2 comments

  1. Johanna says:

    *TOKGARVAR åt dig syrran*
    Det lät så himla roligt. Heja Linus med bamsehögtalare som mamma inte kan bära!

    Gustav har lärt sig av sin yngsta moster vad man ska lyssna på för musik! 😀

  2. Helena says:

    ”Ja just det!!!” Sa Gustav nöjt när jag läste vad moster skrev… Linus mest bara flinade belåtet. 🙂

Lämna ett svar