Klädmarknad!

I helgen så var jag och syster Johanna på klädmarknad för barn. De öppnade portarna 10.00 och jag kom ”sent” 10.10 så de flesta bästa fynd hade redan gått. D v s alla märkeskläder i bättre skick. Så jag riktade in mej på leksaksavdelningen mest.

Jag tycker att det är otroligt bra att vi kan handla second hand. Det slösas alldeles för mycket och endel barnkläder/leksaker blir ju inte ens slitna. Hemskt när folk bara kastar sånt istället för att skänka till olika organisationer eller sälja. Jag gillar ju Tradera också där man ibland kan göra fina fynd. Men det var lättare att fynda där förr tycker jag. Jag har förresten ÄNTLIGEN lagt ut alla mina mammakläder på Tradera igår och idag hoppas jag hinna med att lägga in lite bebiskläder. (Jag säljer även min tunika som jag har visat HÄR på bloggen, maila mej om ni är intresserade av min Traderalänk.)

Detta är vad jag fyndade på klädmarknaden under en timme, gissa vad jag fick betala för allt detta?


Det är en MICKI lära gå vagn, MICKI Pipps Långstrump ryggsäck, Pippi docka, Brandstation fischer price, huvjacka fix, 2 par vantar, 2 par mössor, 1 par mockasiner.

Jag betalade…255 kronor för allt! Riktigt bra pris tycker jag! Eller vad säger ni? 😀

Idag så tog Jocke en spontan semesterdag. Riktigt mysigt att ha pappa hemma tycker tjejerna, ja och jag också förstås. 🙂 Får se vad vi hittar på.

9 comments

 1. Britta Bloggar says:

  Oj, du har verkligen fyndat! Jag gillar också att köpa saker second hand, både på blocket och på typ emmaus och stadsmissionen och så. Många leksaker är ju dessutom finare second hand!

 2. Sofia says:

  ojojoj vilket kanonpris för allt det där!!:-)

  ha en mysig dag med kärleken och kidsen då:-)) låter mysssssigt!!

  stora kramen s

 3. CiliaH says:

  Tala om fynd! Jag gillar också begagnat, handlar både på Tradera och i second hand butiker och sen säljer jag det igen när det inte passar mer. Handlar även en del till mig själv. Man kan ju göra superfynd!

  Sv: Ja det ska bli supermysigt både med Sthlm och Weissenhäuser Strand. Längtar till båda delarna 🙂

  Hoppas ni får en mysig pappadag.

  KRAM

 4. Carina says:

  Hejsan,nu är det länge sedan jag besökte din blogg = Blogg uppehåll:)
  Men vilka superfynd du har gjort!
  Såg Pippi dockan och då får jag upp en minnesbild från när min dotter som nu är 21, var 3 år.
  Vi var på semester på gotland och hade besökt Villavillekulla som hon var väldigt förtjust i.
  Vi kommer in i en leksaksaffär i Visby och där finns då dockan med stort D, dvs Pippidockan.
  Amanda undrade om hon inte kunde få en sådan (nu hör det till saken att hon aldrig nästan bad om saker på affärer), ”nej men du fyller ju snart år så du kan ju vänta.” Hon satte sig på¨en pall i affären och efter ca 5 minuter klev hon upp och sa ”nu har jag väntat klart” 🙂
  Gissa om vi kunde hålla oss ifrån att köpa den?
  Nej, naturligtvis fick hon dockan som sedan blev en av hennes käraste ägodelar:)
  Ha det fint!
  Kram/Carina

 5. Eija says:

  Ja, alla borde som du återbruka, köpa och sälja. Vilket fynd för den högen med felfria prylar! Borde även jag sälja av lite istället för att bara köpa. Fast det jag köper är loppat för det mesta så jag är ursäktad, eller hur!

 6. Erika says:

  OJ vilket superfynd!! jag letade som en TOK efter just en rosa Micki vagn till E när hon var liten och mailade tom företaget som svarade att de inte tillverkades längre och jag fick aldrig tag på någon tyvärr.

  Kram kram!

 7. Viktoria says:

  Me like!!!
  Dagiskläder är ju underbart att ha köpt begagnat för då gör det inget om dom skulle bli förstörda a en färgklick eller vad som helst… Men får ingen ångest över det som man kan få när man nyss köpt ett par fina jeans för 150-300 (köper sällan dyrare kläder då man vet vad som kan hända) men skulle ett par nya byxor för 300 :- gå sönder skulle jag bli ledsen, medans med begagnade jeans för 50 :- inte är hel världen….

  Å vilka fynd du gjort!!!! Bara Mickivagnen kostar ju mer än du gav för ALLT! Grattis till alla fynd!
  Mvh Vickan

Lämna ett svar