Juligt i vårt hus

Ja nu börjar det bli mer och mer jul i vårt hus. Härligt! 

Det som är mindre härligt är att jag är sjuk! 🙁 Så fort barnen blir friska så blir jag sjuk….suck. Nä jag är bara förkyld, så jag överlever. Blev dålig på torsdagen, värst igår och lite bättre idag. Nyser, snorar, hostar, kraxar och har mej. ONT i skallen och kroppen. Men idag tror jag att jag är feberfri iaf.

Har haft barnen lediga från förskolan hela veckan, så torsdagen och fredagen var tunga dagar för mej. Mamman var riktigt tråkig, eftersom jag inte orkade någonting. Dessutom var jag en tråkig blivande fru också. Jocke fyllde ju år igår och han fick ingen present av mej. Har ni hört talas om en sämre blivande fru?!! 😉 Tyra hade ju vattkoppor så jag kunde inte släpa iväg med henne till någon affär. Hade bestämt med en kompis att vi tar med våra barn och åker till stan på fredagen -så passar jag på att köpa present till älsklingen. MEN fick avboka. Jag hade fullt sjå att orka med dagen på hemmaplan. Så jag sa det till Jocke…vill du gå och köpa din present själv eller vänta några dagar? Han tyckte inte att det gjorde nåt, så vi skjuter upp det… 😀 Tur att hans föräldrar hälsade på igår så han fick öppna några paket iaf! Fast barnen hade gjort fina paket och slagit in också, så riktigt synd om honom är det nog inte. Hihi.

130

Tre minigranar plus denna adventsgran har fått flytta in i Helenas Hem. Själva julgranen får nog vänta till julaftonsveckan skulle jag tro. 🙂

Just nu är det väldigt tyst i huset. Meya sover, Jocke är ute i skogen, Tyra och Betty bakar pepparkakor hemma hos farmor och farfar. Mamman passar på att vila, dricka kaffe och blogga. 🙂 Jag drog igång ett ”sorterakläder” projekt i förmiddags. Kände mej pigg…för ett litet tag. Sortera kläder i vad Meya har växt ut i en låda…Eftersom det är så tätt i åldrarna så när Betty har växt ur nåt, så passar det Tyra och när Tyra har växt ur nåt så passar det Meya. Oftast. 🙂 Men det gäller att sortera eftersom. Nu finns det en kasse UFF-kläder, en kartong ”bebis-kläder” och en kartong som antingen Tyra eller Meya väntar på att växa i. Skönt att rensa.

024

TREVLIG LÖRDAG, hoppas ni får vara friska! KRAM

 

 

5 comments

  1. Katarina says:

    Uj, uj, uj om du visste vilken dålig fru min man har. Det är fler än en gång han (och även jag) fått skjuta upp födelsedagsfirandet, så du behöver inte känna dig ensam. Alltid himla skönt när det där sorterandet är gjort, men det behöver tyvärr snart göras igen. Barnen har ju en tendens att växa som ogräs. Särskilt tydligt är det på hösten när skolan börjar igen och kläderna som passade bara bra vid skolavslutningen plötsligt blivit på tok för små. Krya på dig!

Lämna ett svar