Julfest med jobbet igår!


Jocke & Jag i partytagen

Nu har vi äntligen börjat vakna till liv efter gårdagens hårda fest… 😀 Näää det blev rätt lugnt för min del faktiskt. Inte lugnt på dansgolvet, men med drickat. 😉 Men jag som älskar kall öl fick njuta av några stycken. Härligt så här efter graviditet och amning. Vi var på en teater och det var mycket roligt med mat/show och efteråt partade vi på dansgolvet till DJ Hasse. Jag kan säga att med HÖGA klackar och mycket dans dans dans så känns det i min kropp idag. Träningsvärk i benen. Otränad på både dans och höga klackar nu för tiden. Hihi. Roligt att träffa kollegor och oj vad många nya som har börjat på dessa år som jag har varit borta. Vissa trodde ju att jag var nyanställd fast jag jobbat där i….ja vad är det nu? 6 år tror jag. Jocke och jag rundade av redan vid 00.30 och tog en taxi hem. Tidigt för att vara oss. Tråkiga småbarnsföräldrar. 😀

YES vi är klara för fest. Rock on! 😉

Jag har inte så bra bilder att bjuda på men de är det enda som finns.  Jag tänkte ju visa mina lockar som jag fick till rätt så ok. Använde mej av tekniken att rulla hår på fingret släpp och värm med plattång -som min frisör visade mej. Men på bilderna så syns det inte så bra ser jag. Skorna och mina snygga strumpbyxor kom inte med heller…är inte så bra på det här med outfitbilder märker jag. 😉

Jocke hade svarta jeans, svart kavaj och t-shirt från Ampliefied. Guns n´roses.

Min klänning skickade jag efter från Ellos. Den kostar 399 kr, men jag hade rabatt och fick den för 299 kr. Det  var riktigt bra pris, eller hur? Tycker att den var mycket snygg och fick en hel del komplimanger för den. Strumpbyxor från Lindex ljust svarta med svarta prickar och bred söm bak. Högklackade svarta sandaler.

Här bjuder jag på en hög med mingelbilder:


Det hade gått så bra med tjejerna när vi var borta. Fast jag trodde egentligen inget annat. 🙂 Tack så mycket för barnvakten Jenny & Lars! Önskar er alla bloggläsare (både hemliga och ni som lämnar kommentarer) en fin lördag. KRAM

6 comments

 1. alegni says:

  jag tycker precis som min goda vän kamomilla här ovanför! härligt att ni kom er iväg på festen. det behövde ni nog göra, och jo, ruskigt snygga är ni båda två!
  kram och skön lördagskväll!
  ingela

 2. Erika- mamma till två små says:

  Häärligt med en utekväll! Jag var på julbord med jobbet förra veckan och körde hela vägen med utgång efteråt dessutom och jag drack vin, kors i taket och var lite smått lullig, men inte så jag blev bakis 😉 det var verkligen KUL att komma ut en sväng som sagt efter amning o graviditet 🙂 tror man behöver det ibland. Men nu känner jag att jag fått en dos av det och kan vänta ett par månader tills nästa gång , haha jag har blivit så gammal 😀 eller inte gammal, bara en ganska hemmakär mamma kanske hihi!

  krampåre!

 3. DJ Hasse says:

  Tack för du nämnde mig 🙂 Riktigt snygg bild du fick till på mig dessutom!
  Du och Jocke ägde dansgolvet! En riktigt rolig spelning blev det! Bra drag på dansgolvet!!

  /DJ Hasse

Lämna ett svar