Jenny 40 år

Idag fyller min lillasyster 40 år. HIPP HIPP HURRA!

Det är lite konstigt att lillasyster är 40 år…på nåt vis. När jag är så ung…Ja konstigt det där. 😉 Vi är nu hemkomna efter att ha åkt (nästan) hela familjen och firat henne. Ätit gott och druckit gott.

En av presenterna som jag och Johanna beställde var glas med texten 40 Jenny ingraverat. 

014

Vi köpte såklart skumpa att fylla glasen med också. 🙂  HÄR <——- kan ni beställa just dessa champagneglas

032

Jag och mina fina 2 småsyrror. :) Jenny och Johanna

Jag och mina fina 2 småsyrror. 🙂 Jenny och Johanna

023

 Jag kan TIPSA er som är ute efter presenter. Kolla in på GRAVYRBUTIKEN.SE De har lite av allt möjligt som graverade ljuslyktor, iPhone skal, namnsmycken osv. Kanske en graverad fickplunta till farfar eller graverade fotoalbum till doppresent. 

Beställer ni nu så får ni RABATT: 15% på hela sortimentet
använd Rabattkod: BLSA14
(knappa in rabattkoden i kassan för att erhålla rabatten)

En helt annan sak: BRÖLLOPSBILDERNA har kommit! Sååå roligt att titta igenom. Jag har inte riktigt hunnit med det, men tänkte ta mej tid nu innan jag somnar. Hahaha. I morgon måste jag verkligen packa för tidigt på torsdagsmorgon så åker jag till Prag och blir borta i 4 dagar. Konferens med jobbet. Ska bli jättekul!

4 comments

  1. Lotta says:

    Hej Helena!
    Har följt din blogg ett tag och fått mycket inspiration, tyvärr säger sambon. 😉
    Har en fråga, vet du vilken färgnyans det är på era köksluckor?? Ha en bra dag!

Lämna ett svar