Jamen vad härligt när solen vill skina!

-3 grader och strålande sol. Sådana dagar är vi inte bortskämda med direkt. Helt underbart att ta en promenad idag!

Här är Tyra och jag på väg på promenad, fast jag vände vagnen så vårt hus (som skymtas vid solen) skulle komma med. 🙂

Mammas pussgroda! Här kan ni också se min FINA ring som jag fick av min älskling när jag fyllde år. Ringen är från Kenzas kollektion på Guldfynd.

Tösabiten somnade snabbt som vanligt och låg så skönt inpackad i vagnen fram tills det var dags att hämta storasyster på dagis.

En halv sida kvar att renovera av fasaden. Plus lite annat fix. Känns som ingenting om man jämför med allt som vi har gjort... 😀

Ikväll var jag med Gustav (som går i åttan) och hade möte med hans lärare. Jag säger inget mer än: Små barn små bekymmer… *suck*

6 comments

 1. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Vilken mysig vinterpromenad i fick. Härliga bilder! 🙂 Här nere har nästan all snö töat bort de senaste dagarna och det börjar komma lite vårvibbar. Vi har inte haft barmark sedan i slutet av November vilket är lite ovanigt för oss här nere i södern.

  Åh, vad nostalgisk jag blev då jag läste ditt inlägg om gamla barnprogram från vår barndom. Jag och maken brukar visa gamla godingar från vår barndom å Youtube för barnen. Ibland suckar de högt. 😉 Tänk, den där blinkande pilen i hörnet hade jag alldeles glömt bort. Den funktionen ade verklige varit omöjlig idag. 😉

  Ha en fin vecka och ta hand om er!

  Kram Lotta

 2. CiliaH says:

  Hej vännen! Vilket härligt vinterväder ni varit på promenad i. Här är det bara grått och regnigt nu och lär väl fortsätta så någon månad till. Sååå tråkigt! Men å andra sidan har jag ju inte tid att vara ute nu ändå 😉 Trivs superbra på mitt nya jobb både med kollegor och elever (även om de är många, puh)
  Ack ja, de där stora barnen, de öppnar möjligheterna för hlt andra bekymmer än de små. Hoppas allt löser sig.

  KRAM

 3. Ensamma mamman says:

  O va härligt de ser ut! Här har vintern regnat bort så de är bara bruna högar kvar och massa is. Grått och trist. Mycket vackrare med sol och snö. Men de känns ju härligt att vi går mot våren nu. Och din lilla prinsessa är ju helt otroligt söt! Men de är ju inte ett dugg konstigt med tanke på hennes mamma och pappa och syskon. Kram

 4. Jenny says:

  Hej Helena!
  Vad fina omgivningar ni har, vad mysigt att gå på promenad där! 🙂

  Skönt att det inte är så mycket kvar att göra på fasaden till ert fiina hus,tänk vad flitiga ni varit!

  Ha det gott!

  Kraam Jenny

 5. Vi2blir3.se - Malin says:

  Åh så fint väder och visst är de härligt.. här hemma har vi de bara vitt vitt vitt.. himlen är lika vit som marken och att solen faktiskt gömmer sig där bakom de har jag svårt att tro 😉

  Nu längtar jag till våren, åh älskade vår!

Lämna ett svar