Jag önskar mej…

…ja snart så fyller jag år och önska kan man ju alltid få göra! Till jul så har vi bestämt oss för att ENDAST köpa till barnen och det är inte få barn…3 egna och 10 kusiner!  😀

Nyblom o Kollén har så himla mycket fint, en röd matta till jul i köket skulle jag gärna vilja ha!

matta

Alla fyra är fina, men den högra gillar jag nog mest.

Jag vet att det är jag som fyller år, men Betty vill gärna ha denna Förklädesklänning! 😉

Nyblom hšst/vinter 2009

Bilderna är hämtad från Nyblom o Kollén.


Något som jag verkligen skulle vilja ha är en ny kamera…ja som sagt önska kan man ju alltid få göra! 😉

canon

Sedan har jag hittat mycket fint i ”grannbutiken” Nordljus också. Vad sägs om något av detta? (bilderna är hämtade från Nordljus hemsida)

Brödkorgsduk

Brödkorgsduk GreenGate

Karaff Lisbeth

Karaff Lisbeth

Ugnsform

Ugnsform

Kuddfodral

Kuddfodral

Till mamma, pappa, systrar små och alla andra som vill köpa en present till min födelsedag så önskar jag mej som vanligt även SPA produkter, silversmycken, presentkort på inredningsbutiker, presentkort på olika klädaffärer och en massa annat skoj! 🙂


This entry was posted in Blandat.

7 comments

 1. CiliaH says:

  Åh vad mattorna såg fina ut! Nästan så att jag också blir sugen på en, men jag vet inte riktigt var jag skulle göra av den! Fina grejer överhuvudtaget du önskar dig. Hoppas att du får några uppfyllda.

  Ja, det kan ju vara så med, att det är för att man blir uttråkad och tröstar sig med lite shopping. Jag får helt enkelt komma på något annat att roa mig med här nu 😉 Typ virka figurer eller nåt 😀

  Ha en riktigt skön kväll

  KRAM

 2. Sofia says:

  Jotack, en ny kamera står hööögt på min önskelista oxå, men jag har insett att jag får köpa den själv i såfall, hihi….

  Kul att du vill vara med i min tävling också:-)).

  Ha en skön kväll, kraam Sofia

 3. Lilla a says:

  Gud vad fina saker du har hittat! Jag skulle vilja ha allt om jag fick välja. En kamera har dock stått högt på önskelistan länge men med en som är föräldrarledig så blir det inte något med det.

  Vad glad jag blir när du säger att du gillar min blogg som den är :-). Även om goda råd också är bra. Jag kände dock att jag var ute och famlade i mörkret och när du skriver att du gillar bloggen så måste det betyda att jag inte kan vara helt vilse i varje fall.

  Hoppas du får en trevlig kväll!

  Nu skall jag sätta mig och läsa bok.

  Kram lilla a

 4. Sussi says:

  Hoppas dina önskningar slår in! Det fanns ju en hel del fint att välja på.
  Så fina ni var på julfesten!
  Ha en fortsatt bra vecka.
  Tingeling Sussi

 5. Anna says:

  Hej Helena!
  Ja allt du visar är jättefint!
  Hoppas du får nåt av sakerna 🙂
  Hoppas allt är bra med dig!
  Ta hand om dig!
  Kramar Anna

 6. Anne says:

  Åhh grattis i förskott. Vad mycket fint du önskar dig. Jag är säker på att du får flera saker av dessa. Hoppasa att du mår bra med din mage och bebben växer…Det är nästan att man längtar efter en liten. Men jag får låna av andra. Tyvärr är det ingen som skaffar barn i min krets, hm kanske är vi alla för gamla.

  Kram till dig/ A

Lämna ett svar