Jag ligger lite efter…

Jag ligger efter med att besöka er bloggerskor, jag ligger efter med att lägga ut mina inlägg på min egen blogg, jag ligger efter med tvätten, jag ligger efter sömnmässigt också… 😀 Men jag gör så gott jag kan. Det där med sömnen ska jag försöka ta igen i helgen, får se hur det går med det.

Igår så kom lillasyster och hennes son och hälsade på. MYSPYS!

Tyra, Betty och Theodor ute på gården

Hunden Fröken var med och busade också!

Vi tittade till hönsen och kycklingarna som har blivit så stora!

SÖTA kusinerna! Tyra född maj 2010 och Theodor född juli 2010

Nästa gång måste vi ta den långa promenaden som du pratade om Johanna. 🙂

Idag så åkte Tyra och jag till stan och hämtade upp min kära vän sedan 20 år tillbaka (kan du fatta att det är SÅ lång tid Jenny!!!). Vi åkte till Birsta där vi shoppade, surrade och åt innan det var dags att vända hemåt och hämta Betty på dagis. Ska bli så kul att träffas allihop till helgen igen. 😀 TACK så mycket för Tyras fina kläder!

Imorgon så kan vi glädjas över att FREDAGEN är här igen och Idol, jag gillar verkligen Mr Smith men även Linda och Olle. NU: kolla hur det går med mina Tradera auktioner som jag har ute och som jag har budat på och sedan tvättfix! God kväll!

4 comments

  1. anne says:

    HEEEEJJJJ….Hoppas att allt är bra. Jag har inte tittat in till dig på länge länge:( Sorry….Heregud vad tjejrna har växt, helt otroligt. Och att lilla Tyra har blivit så stor. Hoppas att ni får en bra helg stor kram Anne

  2. Nanna says:

    Åhhhh har du en tollare? De är så fina!
    Mysigt med kycklingar! Får mig att tänka på visan ”Gullefjun” hihihi 🙂

Lämna ett svar