Jag har blivit kidnappad!

Jag som trodde att jag skulle fixa en massa på gården inför bröllopet fick fel. När jag var som mest inne i mitt grävarbete i lördags så kom mina 2 systrar Jenny och Johanna tillsammans med Jessica insladdandes på gården.

bild 1

bild 2

Naturligt vacker hrrmmmm eller nåt 😀

Jag fick en vacker krona på huvudet och fick snabbt gå in och byta om. Ih vad roligt!  Det gick bra med klänning så då fick det bli så. Väl i bilen fick jag en dryck i handen och mycket dryck blev det…mer till det sedan. 🙂

När vi hade åkt en bit så fick jag ögonbindel och hörlurar med musik i. Sedan skulle de ut med mej, lite läskigt när man varken ser eller hör. Hahaha. Men jag gjorde ett bilbyte iaf. Blev satt i baksätet och ingen pratade med mej. Jag frågade vem som körde eller om de kanske bara knuffar bilen ut för ett stup. Hehe.

Mobilen snodde syrran också och kapade mitt instagramkonto och la ut bilder. IH! Man är ju naken utan kära ajfånen ju. Hahaha.

Väl framme så fick jag, med ögonbindel på, känna på de som var där för att gissa vilka det var…hahaha lätt!!! Nä skitsvårt, men jag tror att jag tillslut gissade rätt på alla?!

LUNCH ute i det gröna hemma hos Maria. Smörgåstårta

LUNCH ute i det gröna hemma hos Maria. Smörgåstårta

De hade skickat en bunt med frågor till Jocke som han hade svarat på.. Så sedan blev det dags för att se hur väl jag känner honom egentligen. Det blev mycket skratt, men jag hade nog inte så många rätt egentligen?! 😀

Sedan skulle vi ut och åka igen. Alltid med en dryck i handen… När vi började åka mot Timrå hållet så bara…nä jag fattade ingenting.

Fattade ingenting när vi stannade i ett villa område och en man mötte upp oss heller. Hahaha.

Det visade sej att han har en studio -så jag skulle få spela in en låt! Tjohoooo så roligt! Låten var redan vald och det var Agnes version av ”Åh en sån karl!” Den är jättebra tycker jag. Men jag hade ju inte lyssnat på den så mycket så det var svårt att sjunga hennes version. Svårt men riktigt roligt! och nervöst. Jag sa ju att det var okej att vännerna också var där inne och lyssnade, men det blev mer nervöst faktiskt. Jag hörde själv att jag var sur på många ställen hahaha. Hoppas att han kan mixa till det där bra. Ska bli roligt att höra sedan. Eller inte. 😉

klklkl

koncentrerad

 

038

Kicki och Reneé i studion

Kicki och Reneé i studion

Sedan åkte vi tillbaka för att äta mer, ja och dricka.

 

Jag och Lizettie hugger in

Jag och Lizettie hugger in

Maria, Lizettie och Jessica. Ja just mer att dricka ja :D

Maria, Lizettie och Jessica. Ja just mer att dricka ja 😀

 

Jag och mina systrar. Jenny och Johanna som fick lämna från sej min kamera en stund. :)

Jag och mina systrar. Jenny och Johanna som fick lämna från sej min kamera en stund. 🙂

 

Varmt ute vid brasan

Varmt  och mysigt ute vid brasan

Jag behåller de allra ”snyggaste” partybilderna. Men lite kan ni ju få se. 😀

klkjj

Lizettie, Maria, Jessica

 

klklkl

Lizettie, Maria, Jenny

 

klkl

Maria, jag,  Jessica och Jenny där bakom

Det blev både tårar, skratt, mycket surr. God mat och dryck.  Musik och dans. Jag hade jättekul! Länge sedan som kvällen blev så blöt, men är det någon gång den ska bli det så kanske det är på möhippan? 😀 Hela söndagen gick åt till att vara bakis. Har aldrig i hela mitt liv varit så bakis faktiskt. Tur att man bara har möhippa en gång i livet…hahaha.

Fotograf för det mesta var Johanna

Reneé, Ulrika, Lizettie, Jessica,blivande brud, Maria, Jenny, Jenny, Johanna. Hela fina gänget (förutom Kicki som hade åkt)

Reneé, Ulrika, Lizettie, Jessica,blivande brud, Maria, Jenny, Jenny, Johanna. Hela fina gänget (förutom Kicki som hade åkt)

TUSEN TACK finaste! Ni är bäst!!!

 

4 comments

  1. Maria says:

    Det syns att vi hade kul!!
    Vill ha den sista bilden där vi alla är samlade!!
    Kramen!!

Lämna ett svar