Jag bloggar inte om allt…

Vissa tycks tro att jag bloggar om allt som händer. Men det gör jag verkligen inte. Jag bloggar inte om allt för privata saker (jo jag har en gräns jag också) och min äldsta son vill oftast inte alls vara med här på bloggen så det blir väldigt lite om honom. Min näst äldsta son vill inte heller vara med allt för mycket. Det händer tusen saker kring grabbarna dagligen som därför sällan kommer med här.

Oftast så bloggar jag om sånt som jag tar bilder på, men det är inte heller alltid. Jag berättar inte heller dagligen om vad jag/vi har gjort under dagen osv. Det skulle nog bli på tok för tjatigt!? 

Jag vill inte att bloggen bara ska visa det vackra, fina och perfekta. Eftersom det inte finns någon familj som har det så. Men samtidigt så är det inte så kul att visa stökiga bilder och jag skriver inte heller om att Jocke och jag har tjafsat, men OJ vad vi kan tjafsa. Sällan bråka faktiskt, trots att vi har heta temperament. Men tjafs? Oh ja. 😉 Jag är inte alltid lyckligast och på topp jämt, men jag måste ändå säga att jag är SÅ lycklig över att jag är kär i min fina sambo efter snart 6 år. Älskar honom.

Men om jag ska berätta om vad som hände i helgen. 😉 Så hade vi en härlig pulkdag i strålande sol. Jag drog ungarna tills jag blev svettig, såg det som ett träningspass, vilket det verkligen blev. Fortsatte sedan leka, krypa och hoppa i snön hemma på gården. Älskar att vara mej själv igen och att kroppen har ork. Tjejernas farmor och jag var i backen medan resten (och farfar) var hemma på gården. Svärmor kom ju upp med en helt underbar fiskgryta/soppa så vi slapp fixa middag. Helt underbart skönt. Jag föreslog att de kunde göra det till en vana, varje helg åtminstone?! 😀 När jag får receptet så ska jag dela med mej av det här. Annars var det väl inte så mycket spännande som hände i helgen. Sånt som varje familj pysslar med städ, disk och tvätt. Jocke oljade faktiskt in våra bänkar i köket också.

Våra granitskivor i köket är nyinoljade och blänker.

Våra granitskivor i köket är nyinoljade och blänker.

HÄR kan ni läsa mer om granitskivorna samt se fler bilder på vårt kök.

Här kommer bilder som jag har tagit men som det aldrig blev nåt blogginlägg om:

013

023

024

I början på november så åkte vi från gården ner över åkrarna. Jocke på fyrhjulingen och tjejerna och jag på släp! Det blev ett riktigt äventyr då vi inte kom upp för en brant backe och det var lerigt som bara den. Barnen och jag fick hoppa av och sedan ville inte Tyra åka nåt mer. Hahaha.

082

093

Theodor och Johanna kom och hälsade på, också i november 2012. (De där kopparrören hade vi tänkt måla vita och tröskeln är bara där tillfälligt…undrar hur länge tillfälligt är?!)

I september 2012 så tog jag en massa bilder på vår gård och alla våra byggnader som skriker efter renovering. Jag hade tänkt blogga om det, men har helt glömt bort. Ska fixa det i ett eget inlägg så får ni se LOGEN och de flesta andra byggnader från utsidan, insidan kommer också framöver. 🙂

3 comments

  1. anna says:

    Visst har alla familjer upp och ner dagar…å det vore konstigt om man inte tjafsar. Tycker att ni verkar vara en helt vanlig familj, trevlig och mysigt familj:-)

  2. Ansibecki says:

    Jag känner igen det du skriver om bloggandet. Även om man verkar väldigt personlig ibland finns det ganska mycket som inte kommer med på bloggen. Jag tycker som ovanstående att ni verkar vara en mysig och trevlig familj 🙂 Ha det gott!

Lämna ett svar