Jag är en Rosamolnare

GOD MORGON!

Hihi vad skoj. Jag hittade ett inrednings TEST på en blogg. Efter att ha svarat på 15 frågor så är detta tydligen vad jag är:

Du är romantikern i egen hög person. ROSAMOLNARE.

Gulligt, blommigt, pasteller, rosendagg, skvaller med vänner, parmiddag, pill och plock, genomtänkt och färgmatchat och omsorgsfullt. Ditt hem är en dröm i värme och närhet. Mjuka, milda färger – gärna pasteller – är dina favoriter. Detaljer som spets, virkat och ärvda ting. Du älskar blommor, levande och torkade, på skira tyger eller tapeter. Dina golv är vitmålade eller vitlaserade. Du älskar att omge dig med gardiner, mattor, filtar och kuddar. Kanske har du inramade kärleksbrev på väggen. Dina möbler är lite gammaldags, gärna utsirade och feminina. Du blir varm av att tänka på en mysig hemmakväll med din älskling. Kram på dig!Hahaha vilket gullegull! Det ”värsta” är ju att det stämmer ganska bra in också. Fast torkade blommor är jag inte så mycket för. Inte heller gardiner tydligen, eftersom mina fönster saknar det. 🙂 Vitmålade golv tycker jag visserligen är otroligt vackra men inte så praktiskt alla gånger, så jag valde att låta mina gamla golv vara träfärgade. Men YES jag älskar verkligen blommor, gammaldags möbler, mys med älsklingen, parmiddag, skvaller med vänner, pasteller och ärvda ting!


Vill ni också göra testet? Klicka HÄR och berätta gärna för mej hur det gick för er!

Bilderna kommer från Nordsjö Idé & Design

Min sambo Jocke gjorde också testet. Han var inte lika romantisk… 😀 Han fick:

Du är en pryloman!

More is more är ditt motto. Massor av saker, avancerad teknik, överbelamrat med mycket möbler och det senaste inom alla områden – precis som du vill ha det. Prylar dominerar ditt liv och du skäms inte för det! Du är inte alltid så sugen på att fixa i ditt hem, men när du väl köper något är det alltid det senaste och fräckaste. Det gäller även när du väljer färger, tapeter och golv. Det är full fart på ditt liv och allt som är nytt, är spännande. Prylar rules!
This entry was posted in Blandat.

20 comments

 1. Lillasyster Johanna says:

  Haha, jag blev oxå en MYSHUMLA, det stämmer nog. 🙂

  Suddig och söt, mysiga snackkvällar med bästa vännen. Hemma bäst, gosigt, mjukt och skönt att krypa ner i soffhörnan. Naturligt, mjukt och ombonat där inget stör. Möbler som omsluter dig. Hemma hos dig är det hemvant, hemtrevligt och lagom inbott. Du älskar naturfärger och milda toner. Gärna organiska mönster på tapeter och tyger. Färg, tapet och golv med skön struktur gillar du också. Möblerna och inredningen är inte så genomtänkt. Du har helt enkelt valt det du tycker om och det du tycker om har fått stanna. Som kära gamla vänner. Mys är bäst!

  Jag hade gått upp drygt sex kilo sist, men jag har inte varit hos mamma och pappa och väg mig på 1-1½ vecka, så nu lär det vara lite mer. Har ju lixom ingen våg själv, kanske lika bäst det. 😉
  Ok, då vet jag att det är tårtbjudning båda dagarna, är man smart så kommer man ju både måndagen och söndagen. Puss!

 2. Hanna says:

  Jag blev också myshumla!
  Och lite rosamolnare, avskalare och soffpotatis… haha!

  Bilderna på myshumla gillade jag, texten stämde ganska bra… men att möblerna och inredningen inte är så genomtänkt stämmer nog inte riktigt 😛

  Ha d gott!
  Kram Hanna

 3. Sofia says:

  Fniss, vilket skojigt test, det måste jag göra, älskar tester, fniss…

  Ha en faboulos torsdag vännen! Själv är jag hemma och kurerar mig, inte lika skoj, suck!:-(

  Stora kramen Sofia♥

 4. Janne says:

  Hej Helena och Jocke! Tittar in en stund.
  Ni vill inte byta erat kök mot min kokvrå? 🙂 🙂
  Hur är det med bebisen sparkar det?
  Om ni kollar min blog så får ni se huset där vi bor.

  Ha det bra! Janne o Lilly

 5. Grodmamman says:

  Jag blev en myshumla och jag gillade verkligen bilderna och det stämde nog ganska bra. Jag var även minstamöjlig…, shabby chic och soffpotatis!:)
  Kram

 6. Lillasyster Johanna says:

  Hej, sitter du oxå och tittar på Let´s dance? 🙂 Vi hämtade hit Julia och Victor, men de gick bara in genom dörren och snabbt upp till ”sitt” rum. Victor framför GTA och Julia vid datorn. 🙂 Har servat dem med Trocadero och lite plockgodis iallafall. Henke vallar skidorna i hallen, han ska ut och åka lite i helgen.

  Jag vägde mig igår ch jag hade stått still på 6,5 kg upp under dessa 9 dagar. Det var skönt att se för jag ökade ju hela tiden ett tag och blev rädd att jag skulle gå upp 30 kilo på en gång. 😉

  Förresten så stämde ju inte ”inredning och möbler är inte så genomtänkt” på mig heller. Klart det är planerat och genomtänkt! 🙂 Henke blev oxå en Myshumla, min lilla Myshummelkille!

  Receptet funkar iaf och ända sen Tekakeinlägget så laddar sidan upp så fort man går in här. Kanon! Kraaaaaaaam.

 7. Helena says:

  Tjenixen. Japp det blev Lets Dance. Hahaha dagens barn och ungdomar… 😉 I morrn kommer dom till moster Helena. 🙂
  Jag vägde mej idag och jag hade ”bara” gått upp 12,5 kg. Alltså bara ca 2,5 kg på 6 veckor! Men så var det med Betty också, jag spurtar i början när jag mår illa och äter för att må bättre, sedan när illamåendet går över så står vikten nästan still ett bra tag. Får se vad det slutar…säkert runt 20 kg ändå.
  Jaså har du en Myshumla till kille! Hehe

  Ja vi har äntligen hittat vad som störde sidans slöhet. SÅ skönt att det verkar flyta på nu.
  Ha det så bra och pussa magen! (Nja…det kan ju bli svårt så Henke får väl göra det kanske) 🙂
  Nattinatt kramen

 8. Sussi says:

  Vilket roligt test, måste jag också göra vi tillfälle då tiden räcker till.
  håller med om att det verkar stämma bra på dig, kul att Jocke också gjort, ni verkar ju komplitera varandra väl.
  Super trevlig helg på er!
  Kram Sussi

 9. Lillasyster Johanna says:

  Hey Sis! Hörde att ni storasystrar skulle baka pizza tillsammans. 🙂 Blev det smaskens? Vi gjorde oxå pizza idag, fast fuskvarianten; på tortillabröd. Har du gjort det någon gång? Lätt, snabbt och gott!

  Hälsa syster Jenny att Cissis mobil var knepig igår, Magnus hade oxå försökt få tag i henne, men utan resultat.

  Nu blir det OS, damernas skidskytte. Kram på dig.

 10. Helena says:

  Hejhej Johanna!
  Jepp det blev jättegott! 🙂 Nä har aldrig testat tortillabröd, måste ju göra det någon gång.

  Puss & Kram

 11. FURNISH.etc inredning & design says:

  Vilket roligt test! Det måste jag verkligen pröva. Kul när det stämmer ju 😉

  Svar; Ja precis, jag gör kollagen i Photoshop, tycker det är himla kul, även fast det tar lite tid ibland 😉

  Hoppas du haft en fin helg! Kram Emmy

Lämna ett svar