Inskolning på förskola i maj

20120403-104201.jpg

20120403-104223.jpg
Tyra fick post igår!

Tyra fick ju inte plats på samma förskola som storasyster så när både jag och Jocke började jobba i september så skolade vi in henne på en förskola inne i stan.
Nu när vi blev erbjuden plats på förskolan hemma så var valet inte självklart. Vi är nämligen så otroligt nöjd med Tyras förskola!!! Allt har varit super och Tyra älskar att vara där. Har aldrig gråtit när vi lämnat henne på morgonen. Stämningen bland personalen är så varm. Ja allt känns bra där.
Valet var att skola in även storasyster i stan eller låta lillasyster skolas in på Bettys förskola här hemma.
Ja…jag hoppas verkligen att vi valde rätt och att Tyra kommer att trivas lika bra. Hon tycker att det ska bli kul att börja på Bettys dagis säger hon och Betty tycker att det ska bli jättekul att hon ska gå på avdelningen bredvid.

20120403-110834.jpg
Mammas Tyris är feberfri och ganska pigg idag.

20120403-110925.jpg
Mammas Betty är också feberfri, men inte alls pigg idag! Otroligt gnällig, inget har varit bra. Hon ville sova 10.30 i mammas säng och somnade direkt. Lillgumman.

Ingen vaccination för Meya igår och ingen efterkontroll/cellprov för mej idag. Allt blir inställt. Vi är hemma. Som vanligt. Börjar bli less på alla pussel, böcker, ritstunder och barntv!!! Men det finns alltid de som har det värre…Och på nåt vis mitt i allt tråk och snor och snyft så är jag så otroligt tacksam att jag får uppleva dessa otroligt jobbiga och fantastiskt roliga småbarnsåren igen! 🙂

4 comments

  1. anna says:

    håller tummarna nu för att alla barn är helt friska snart. hoppas det går bra på förskolan oxå men det gör det säkert.

    re: läskigt att spiralen kan vandra iväg så

Lämna ett svar