Idag är jag i Sundsvalls tidning…


…tror jag iaf. Vi prenumererar inte på den, så jag har inte kollat ännu. Men jag vet att  reportaget om min blogg skulle komma idag så det kanske stämmer? 🙂 Får köpa den sedan.

Jocke och jag har haft det SÅÅÅ skönt. Bio, middag och en hel natt och morgon -ja to m förmiddag helt för oss själva. Helt klart värt att göras om. Men det allra bästa var att vakna tillsammans och bara mysa. Tjejerna är fortfarande hos farmor och farfar (och grabbarna hos sin pappa) allt hade gått så bra. De somnade vid 7 och vaknade vid 6. Ja knappast tonåringarna, men döttrarna! 😀 Jocke och jag kunde ligga länge och dra oss i sängen och sedan ta en lång frukost i soffan framför en film(!) Inte helt fel. VÄLDIGT konstigt dock att det har varit så tyst utan barnen. NU ska de snart hämtas iaf, gullungarna. Vi får goda vänner på middag idag. Tänkte bjuda på en riktigt retromiddag. Vad sägs om Flygande Jakob och till efterrätt päronhalvor med smält after eight och vaniljglass? Hihi inte direkt igår man åt det direkt, men väldigt vanligt på 80-talet, eller när var det egentligen eh…?! Minnet är inte vad det borde vara. Hahaha. KUL ska det bli att träffas igen iaf.

Min snygging! Älskar dej massor.

Vi åt oxfilé på INVITO, underbart gott! Även om jag gärna hade tagit den blodig, men det får bli efter graviditeten och gärna vin ist för vatten! 😀

Hoppas att alla ni som tittar in hos mej får en SKÖN LÖRDAG!

KRAM

10 comments

 1. Moster/syster Johanna says:

  Japp, du och Tyra är i tidningen idag. Har klippt ut er redan. Såå fina! 🙂

  Vilken härlig kväll och morgon ni verkar haft. Ser superdupermumsigt ut på tallriken!

  Om 1 timme och 35 min får jag träffa mina älsklingskillar som är hemma och poar på ute på gården. 😀
  Kramkram!

 2. CiliaH says:

  Härligt vännen med mys på tu man hand med mannen, visst behöver man det! Sovmorgon och lugn frukost på det sen är ju rena grädden på moset dessutom 🙂 Det var ni väl värda. Hoppas ni haft en härlig lördag.

  KRAM

 3. Ylvali says:

  Oh är ni…va synd att jag inte läste detta tidigare. Jag som var i Sundsvall idag och hade kunna köpt tidningen. Jag får kanske läsa artikeln på din blogg istället?

  Mmm, visst är det skönt att få vakna upp ensamma ibland och samtidigt sakna barnen.

  Stor kram,
  Yllet

 4. kamomilla says:

  Mycket bra att ni tar er egen tid också! 🙂 En lycklig mamma och en lycklig pappa är två bättre föräldrar :)Tummen upp för farmor o farfar 🙂

 5. Helena says:

  Johanna: Tack! 🙂 och du gnällde på dina sk dubbelhakor….såg du mina? hahaha. Hoppas du och grabbarna har haft det bra. Puss och kram

 6. Moster/syster Johanna says:

  Hahaha, nej jag såg inte dina!!!

  Vi cyklade runt lite med little kid i cykelvagnen igår. Gick kanonbra. Sen blev det kortspel och smörgåstårta som Henkes morfar bjuppade på. 🙂

 7. Moster/syster Johanna says:

  Okej…fniss! Jag hade inte sett bilden på dig i schäslongen… Jo, där såg man ju din dubbelhaka! Men du får ju ha det för du är ju gravid. Jag kläckte ju ur min unge för snart 15 månader sen. 😉

  Smörgåstårtan var lite överskattad. Kändes som kaka på kaka efter en KEBABPIZZA!

Lämna ett svar