Idag åkte…

042

…de sista hyacinterna.

Ja riktigt all jul är inte borta… 😀 Den vita amaryllisen blommar så fint för andra gången också. Har även kvar hissgardinerna i köket. Men de får nog vara kvar et tag till. Det är ju inte egentligen julgardiner, de är ju bara vit och rödrandiga. 

Igår var jag på ansiktsbehandling -c-vitaminbehandling- Sista chansen att utnyttja det jag hade kvar på presentkortet på Karma Spa. 🙂 Lyxigt.

Så här står det om c-vitaminbhandling: ”En energikick för trött hud! Passar alla hudtyper. Ej citrusallergiker. Denna behandling är reparerande och återuppbyggande på skador som uppstått från exempelvis överdrivet solande, stress eller acne. Behandlingen ger huden ny vitalitet samtidigt som den kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar.”

Jag känner mej lenare, men det gör man ju om man bara gör en peeling också. 🙂 Får se om jag märker nån skillnad sedan.

046

Igår var jag, Gustav och hans tjej Emelie och hämtade ut paket. Det var grejer som jag har börjat beställa hem till logen (bröllops/festlokalen). Tur att vi var många, för det var tre STORA paket, lätta som tur var. 🙂 Det är så roligt med planeringen av logen -skapa rustik lokal för bröllopsmiddag/fest. Det är mycket som jag vill göra själv. Men mycket jag vill köpa också… 😉

Lämna ett svar