Hyra festlokal i Sundsvall, bröllopsplanerare, dekorationer till fest & bröllop

Hej på er!

Vilka härliga vårdagar vi har i mars!!! Snön är ju snart borta från gården. Lovely! Det blir en hel del företagsprat här, men det är så svårt att låta bli när jag brinner för det. 🙂 Jag kommer även i fortsättningen skriva om olika saker på min blogg. Som familjen och annat smått & gott. Men jag hoppas att ni tycker att det är roligt när det kommer något företagsprat ibland också? 🙂

BRÖLLOP & FEST kommer jag verkligen att skriva mer om. TIPS & RÅD. Ja mer sånt blir det framöver.

På sportlovet så försökte jag kombinera jobba och vara ledig med barnen och det funkade ganska bra! 🙂 Vi åkte pulka och madrass i pulkbacken, gjorde ett besök på Kulturmagasinet och pysslade med en massa grejer hemma. Älskar verkligen att umgås med mina barn. ♥ Ja och min man. Vilken tur va? Hihi

Något som verkligen behövs i detta hus nu är en STORSTÄDNING, ujuj vad snabbt det går att stöka till. Det får bli småstädat nu och när helgen kommer en storrensning tror jag.

Idag har jag uppdaterat bloggen lite. Lagt in egna sidor längst upp så att det finns ”Tjänster” Hyr festloge” ”Om mej” ”Webbutik” -enkelt om man vill läsa mer om Helenas Hem.

KRAM

049

 

Ljuslykta hittar du HÄR

Vaser hittar du HÄR

 

 

This entry was posted in Blandat.

3 comments

 1. Helena says:

  Hej Elly! Empire… Fast hette den inte antik har jag för mej? Många år sedan nu. 🙂 Men det är inte mässing iaf.
  //Helena

 2. Susanna says:

  Hej Helena!
  Vad kul att ni hyr ut er loge, vi går i samma planering, då vi renoverade våran och hade vårt bondbröllop där i september. Vi utanför Norrköping, Östergötland och det här med priser har vi lite svårt för. Tanken är att kunna erbjuda samma tjänster som ni gör med er loge. Vill du dela med dig av hur ni tänker med hyra osv? Om du inte vill göra det offentligt så är min mail Susanna@gil.nu
  Ha en trevlig kväll!

  På min blogg http://www.susannasekologiska.com finns lite bilder från vårt bröllop.

Lämna ett svar