Hortensia, retro & reportage

hortensiahortensia2

Hej på er!

Jag är lite mallig för att jag har lyckats med Hortensian. Vadå lyckats kanske ni undrar… Jo lyckats med konststycket att få den att överleva! 🙂 Jag brukar alltid döda den vackra blomman annars…Men nu verkar det som att jag klarar av det, skam den som ger sej! Den är ju bara sååå vacker.

Retro i förra inlägget och äkta retro nu! 🙂 Har suttit och tittat i gamla album och om Betty är lik sin mor eller far. Alla säger att hon är sååå lik sin pappa, så det är nog så. Pappa Jocke som liten bebis:

jockelitenjockeliten2

Liten Jocke!

Liten Jocke!

Åsså jag också då:

helenaliten1helenaliten2

Cool tjej va? hahaha Jag ser ju ut som en kille! Vänster bild var jag 6 månader och höger bild 7 månader.

Asså hur tuff var man inte! ;-) Kolla in vagnen också som syrran låg i.

Asså hur tuff var man inte! 😉 Kolla in vagnen också som syrran låg i.

2 år och 3 månader gammal. Lillasyster Jenny borde vara 6 månader drygt. Oj, glömde klippa bilden, en bit av granitskivan kom med längst upp. Jaja! 🙂

Helt otroligt nog så har två personer kontaktat mej inom 1 dygn, för att de vill komma och göra ett ”Hemma hos” reportage. Ett inrednings reportage om mitt hem!!! Ja vårt! 🙂 Det är ju bara så konstigt och knäppt. Men samtidigt så roligt och smickrande. Tråkigt nog så blev det ena inte av, på grund av att jag bodde längre upp i Sverige än vad hon först trodde. Men bara det att hon (Johanna Flyckt) tycker att jag har ett fantastiskt hem och att hon VILLE komma hit gör mej så glad och stolt. Fast konstigt är det. 🙂 Den andra tjejen är från vår lokalatidning och heter Li. Får se vad som händer. Spännande!

Oj vad klockan är mycket! Ska åka och hämta mellan barnet som har slutat skolan nu. Bye bye!

Follow Helenas Hem -Om livet på landet

KRAM

19 comments

 1. ♥ Mamma Russin says:

  jisses så snygga ni var back in time!!! 🙂 både du och ungtuppen.. fast han var det väl inte sååå länge sedan va..;) hahaha..

  men gud så roligt att tidningarna vill komma.. men det är ju det jag sagt förut till dig, att korten är som tagna ur en inrednings tidning.. 🙂

  kram

 2. Jocke says:

  Tror bestämt att jag måste börja godkänna enstaka bilder hädanefter…. 🙂

 3. Linda Aje-Morken says:

  Hej. Hittade precis till Din blogg, den är jättefin. Här är mycket fint att titta på och jag kommer garanterat att komma tillbaka! Älskar lantlig vit stil och inredning.
  Linda

 4. Anne says:

  Men gud så kul…Men det blev ett iaf känn dig stolt för det..Här är det ingen som erbjuder något sådant, hihi. Skall bli spännande att höra mer sedan. Vad kul att se alla gamla kort.

  Stor kram Anne

 5. L-L says:

  Vad gullig du är som bjuder på inredningsparty = ), låter ju så kuuuuul! Synd att det inte var närmare. Åh vad jag blev sugen på att vara Johannas vikarie och kila upp och göra ett reportage till henne = )…. hi,hi…Det är ju mitt drömjobb ju!!! Hos dig är det ju bara att knäppa, ingen styling där inte = )…hi,hi…

  Stor kram!
  L-L

 6. pernilla says:

  Så roligt och samtidigt spännande…Grattis! och lova att du visar reportaget för oss när det kommer ut.

  Nu ska jag kika vidare på din blogg.

  Kram Pernilla

 7. Sofia says:

  Vika söta bilder på er som bebisar!:-)Haha, läste inlägget som din man hade skrivit, så skulle min man oxå har sagt… Vad skoj med reportage i lokaltidningen, det är ju inte fy skam det heller *ler*. Må gott, Kram Sofia

 8. SIGNE says:

  Åh va roligt med reportage men va synd att de tyckte du bodde för långt upp i landet!..såå långt är det väl ändå inte! 🙂 Kram

 9. Kamomilla says:

  hej!
  Grattis! Johanna kontaktade oss också, för ett år sen, men det strandade på att vi bor i Finland… Men vi hade en sån otrolig tur att ett team från Finland tog kontakt samtidigt. Nu i mars var de här och fotograferade hos oss. Det kändes bara så overkligt!

  Jag underar inte alls att johanna frågade er, ni har ju ett så underbart hem!!

 10. signe says:

  Hej igen! Lyllos dig som åker till Kreta! 🙂
  Jo, mina skålar kommer från den lilla affären Skattkistan i min lilla stad! 🙂
  Kram

 11. Therese says:

  Åh, vad spännande med reportage, själv är jag med i Aftonbladets bilaga på sön.10/5….Det var faktiskt riktigt roligt! Må så gott o lycka till! Kram Therese

 12. Anni från Fagga says:

  Tänk att jag trodde jag skulle ramla ur soffan när jag hittade ”mitt” kök; precis som jag vill ha det; åsså visar det sig att det är Leni som bor där!!! Vad du är duktig; jag hade ingen aaaaning om att du
  1. är inredningsintresserad (jag minns ju bara hårdrocken)
  2. är mammaledig (precis som jag)
  3. inte bor kvar i Fagga…
  åsså tusen saker till då.
  Jag o min sambo har köpt en gammal rättarbostad här i SLÅ o vi har rivit ut ALLT o ska ge oss på att renovera så småningom. I lantstil såklart.
  Vi måste höras av! Du har så vansinnigt fint, jag blir så inspirerad! Jag måste ringa Ingela o skvallra. Hon är f ö också mammaledig nu. Kan vi inte styra upp en date? Kram på dig!

 13. Johanna says:

  RÖSTA PÅ DETTA HUS!

  Skicka in namn, adress, telefonnr och rösta på HUS NUMMER 2 till vaningochvilla@st.nu.
  Syrran är på Kreta precis när bidragen kom ut i tidningen, men jag är säker på att hon vill ha eran hjälp till att vinna lite målarfärg till denna gräsliga utsida! Kom igen och skicka in din röst! 🙂

  Läs mer på http://blog.st.nu/vaningochvilla eller http://www.st.nu och klicka på senaste numret av våning och villa tidningen

 14. alegniinoffice says:

  det är inte alls konstigt att de vill komma o göra reportage hos er!
  hoppas det blir av nu o att vi sen kan se resultatet!
  härligt med retrobilder 🙂
  kram
  ingela

 15. johanna says:

  Heej
  Vad gullig du är!!! Ja det är så syd att det inte blev av! Men roligt att Li kommer….säg till när det kommer ut.
  Kraaaaaam

 16. Helena says:

  Heeeej Anni! Vad roligt att du hittade mej och min blogg! 🙂
  Jag har varit på Kreta en vecka så det är därför jag inte har svarat tidigare.
  Och du…man kan vara inredningsintresserad OCH älska hårdrock! hahaha Man behöver ju inte inreda i svart/rött och nitar med lite dämpad porrbelysning för det! 😉
  Det skulle vara superkul att gå på en dubbeldejt med dej och Ingela (+ alla bebisar).

  Jättekul att du blir inspirerad och gillar mitt kök! Blir såååå glad! 🙂
  Jag har kvar samma efternamn så ring eller maila när Ingela och du har pratat ihop er! Ska bli jättekul att träffas! 🙂

  KRAAAM
  /Helena (eller ja…Leni då) 😉

Lämna ett svar