Helt crazy

20130411-112652.jpg

Så här ser mamman ut när alla barnen är på förskolan och hon inser att hon har egentid. Helt crazy! 😀

Ska jag vara ärlig så är jag mest crazy just därför att det var andra dagen på denna inskolning att lämna och det var andra dagen som hon grät och ville till mamma ist… Åh det gör ju ONT!!! Min lilla Meya. Tänk att det är så olika med barn. Tyra som snart fyller 3 år har inte gråtit en enda morgon sedan dagisstarten snarare tvärtom. Hon brukar vinka glatt.

Men de ringer från hennes förskola för att meddela hur det går, vilket är skönt.
Igår hade det gått bra. Hon hade somnat snabbt på madrassen -även fast hon är van att sova i vagn. Självklart så kommer det att gå bra. Men kommer hon att gråta sådär varje morgon, så går jag nog sönder inombords.

En annan sak som jag också bär med mej är mailet som jag fick i natt av tjejen som la ut bilden på min dotter. Inte kul. Hon mår inte bra. 🙁

Men snart hamnar väl jag på nåt akutpsyk också om jag inte lär mej släppa vissa saker. Vill för mycket ibland. Oftast. 🙂

Sååå skönt att Jocke och jag snart har en weekend tillsammans. DET kommer väldigt välbehövligt.
KRAM

This entry was posted in Blandat.

5 comments

 1. Marina - mamma till 5 says:

  Åh, egentid! =) Det hade jag hemma senast så där när jag var gravid med Tindra.. ( Hon är två och ett halvt ) Då fick jag ett par veckor hemma själv, i lugn och ro innan det var dags för bebis..
  Usch och fy så jobbigt det är att lämna barn som gråter.. Men det gäller ju att klamra sig fast vid att de ringer om det inte skulle gå över..

  Kram

 2. Margona Strömberg says:

  Fyyyy vad obehagligt med bilden på din dotter 🙁 jag förstår att du blir upprörd…jag hade blivit galen!!!! Usch!!! Hoppas det löser sig och att polisen tar detta på allvar….

  Sedan hoppas jag att ni får en härlig helg trots detta i bakhuvudet!!
  Mvh Maggi

 3. anna says:

  Fy vad jobbigt. Min lille blev lämnad på dagis för tredje gången igår och han gråter jätte mkt, det när så ont.
  Läskigt att hon skriver mail till dig om hon är så sjuk så hoppas man ju att hon får riktig hjälp. Kram

Lämna ett svar