Hejdå! Sa hon vemodigt

blogg.helenashem.se

Metallskylt med texten GOD JUL från Ib Laursen, har hängt under tallrikshyllan i vårt kök

I helgen så dansade vi ut julen. Barnen och jag dansade runt runt, dock inte runt granen utan runt i huset! Jag brukar vara rätt snabb med att ta bort julen och brukar dessutom tycka att det är skönt, men i år så var det mest vemodigt. 🙁 Jag vet inte varför. Tyckte det mest blev kalt och mörkt när allt försvann. Men vi får blicka framåt och trots att vi är inne i mörka, kalla, fattiga, tråkiga (enligt mej) januari så går vi ändå mot RÄTT tid med härlig vår och sommar med sol! Sa hon för att försöka övertyga sej själv. 😀

Nu ska jag brygga några koppar hett, svart och starkt kaffe och se nåt avsnitt med True Blood. Jag har inte sett det tidigare just beroende på att det kan bli way too much med ketchup kladd, men jag gav serien en chans. Nu är Jocke och jag inne på avsnitt 6 säsong 2 och jag börjar just tycka att det blir lite FÖR mycket. Lixom lite löjligt…Har ni sett serien? Blir det bättre eller sämre? Hm…jag fortsätter kolla ett tag till iaf.

This entry was posted in Jul.

4 comments

 1. Moa says:

  Angående True Blood så såg jag de första säsongerna men sen blev det i min smak för mycket av allt, tyckte då att jag kunde ägna min tid åt annat bättre/roligare : ) så jag har slutat se den.

  Julen för oss i år blev väldigt kort. Med fyra barn och tre barn under 3,5 år så hann vi inte få upp julgranen förrän dagen innan jul och vi hade inte hunnit att få upp något annat juligt innan dess heller då December var magsjukans månad. Hur många olika typer av magsjukevirus finns egentligen ?!? Hur som helst barrade granen och en liten 9,5 månads bebis kan vara rätt dragbenägen så den åkte ut på Nyårsdagen.

  Kram!

 2. Helena says:

  Moa: Bläää för magsjuka. Stackars er!!! Nu är det bara att se fram emot nästa jul! Hahaha.
  Ja jag skulle tro att det blir så med True Blood för oss också, får se.
  Ha det så bra och håll er friska nu! 🙂
  Kram

Lämna ett svar