Har avbokat Japan besöket

20120918-190719.jpg

Idag så meddelade jag Yoko, tolken, att jag tyvärr måste avboka Japan besöket. Meddelade även Sundsvalls tidning det samma.
Med en liten Tyris som har ont (sprickor i nyckelbenet) så känner jag att jag inte hinner med att styla hela huset tipp topp.
Visst, det hade ju självklart funkat -men till vilket pris då!?
Nä barnen kommer alltid i första hand. Så är det bara.

Läs mer HÄR

20120918-190622.jpg
Det går ganska bra för Tyra. Hon grejar på så gott hon kan. I morse kom hon dock inte ens upp ut sängen, kunde inte stödja och hade jätteont, grät och sa att det gjorde ont när jag skulle bära henne.
Men hon är en tuff och duktig tjej, gnäller inte så mycket i onödan. Vår lilla gosis.

3 comments

 1. Angelica says:

  Nej men lillpruppan. Stackars liten! Hoppas dett läker jättefort. Och vad är ett Japanreportage mot att en liten människa har ont och vill ha mamma nära hela tiden. Det kommer fler tillfällen, även om det hade varit häftigt.
  Stor kram till er!

 2. Katarina says:

  Så synd! Jag hade sett fram emot reportaget, men naturligtvs måste barnen prioriteras först. Min näst äldste bröt också nyckelbenet, men jag minns inte att han hade ont särskilt länge, så förhoppningsvis går det snart över för Tyra också. Krya på!

 3. Anna-Mamma och Socionom says:

  Ja alla barnens ålder har sin charm förstår ja!:) Mycket att se fram emot! Men lilla Tyra då. Stackarn! Tycker du gör helt rätt i att skippa det, du och din familjs hälsa är viktigast! Ta hand om er. Kram

Lämna ett svar