Halloween party/5-års kalas

Igår hade vi Bettys 5-års kalas/Halloween party! Idag fick de användning av kostymerna igen -för de var bjuda på Maskerad Disco! 😀

Hur cool var inte Tyra som skelett? :D

Hur cool var inte Tyra som skelett? 😀

 

Betty var en farlig häxa... :)

Betty var en farlig häxa… 🙂

007

Lillasyster ville också vara med

Lillasyster ville också vara med

 

Dukat bord!

Dukat bord!

067

089

098

088a

Läskigt till Halloween. Jag bakade HÄXFINGRAR, MUFFINSSPINDLAR, Dödskallekex och gjorde en HÄXBÅL. Som sagt när jag presenterade bålen för barnen så ville de inte ha någonting sedan. Va? Tycker inte ni att det låter gott med Drakägg med häxsnor??? Hahaha. Drakäggen var frysta vindruvor och Häxsnoret var juice och Fruksoda plus grön karamellfärg. Tårtan köpte jag. Räckte med tårtorna som jag gjorde på hennes födelsedag… 🙂 

Jag glömde fota de hemska ljusen som jag gjorde, de syns ihögerll t

Jag glömde fota de hemska ljusen som jag gjorde, de syns till höger. Vita blockljus med små spikar intryckta och blod (röd stearin) som rinner…

Alla härliga barn samlade! Meya hade bytt om till spanjorska. :D

Alla härliga barn samlade! Meya hade bytt om till spanjorska. 😀

Det var både fi

Det var både fina prinsessor och läskiga häxor, skelett….  10 barn -med v åra 3 inräknat

Lilla spanjorskan var trött och myste med pappa

Lilla spanjorskan var trött och myste med pappa

 

Snyggingar!!! :)

Snyggingar!!! 🙂

142

157

147

 

Tack till Systra mi som hjälpte till

Hade även läskig bakgrundsmusik som jag hittade på Spotify. Huuuuu. 😀

Nu pustar vi ut till nästa Halloween höll jag på att skriva, men det är ju inte riktigt sant. I december så är vi 3 stycken som fyller år. Jag, Jocke och Meya. Plus allt annat stök som hur advent/julen till. 🙂

KRAM till er som tittar in på min blogg -kul att ni gör det tycker jag,

 

2 comments

Lämna ett svar