GUNS N´ROSES

Jag är himla glad att jag åkte för att se Guns n´ roses! Stockholm augusti 1991. The Use Your Illusion Tour.  Skid Row var förband.Vi fick vänta i TVÅ timmar (eller var det längre?) innan Axl behagade att komma så gruppen kunde börja spela. Men när de äntligen kom ut på scen, vilket jubel. Underbart!

Skid Row har jag sett två gånger, en gång när de var förband åt Motley Crue också. Kan det ha varit 1990 tro?


När Betty var bebis så köpte vi denna body. Nu får Tyra ha den. Cool va? 😀(Bilderna är från 13 augusti )

När det gäller min vikt så hände det ingenting den senaste veckan. Jo jag gick t o m upp 1 hg! 🙁 Menmen det var nästan väntat när jag gick ner så mycket som 1,2 kg veckan innan. Bara att bita ihop och fortsätta.

Fyyy vilket väder det är i dag. Kallt, regnigt och ruskigt. Jocke eldar i kaminen t o m. Förlååååt att jag gnällde i sommar när det var FÖR varmt. Kan gärna tänka mej lite värme igen! 😀

This entry was posted in Barn and tagged .

6 comments

 1. Eija says:

  Jag var på samma gig, hihi! Superstars var de då, men jag tyckte då att det var nonchalant att låta publiken vänta så länge….blev lite off då.
  Vilken cool dotter du har!
  Kram Eija

 2. Jenny says:

  ÅH ljuva 80-tal med hårdrockande killar med smink o långt hår:)

  Jag är förövrigt ganska bra på att imitera Axl Roses dansstil (så som han svänger med benen, hahaha!)

  Vad cool hon är Tyra, en riktig metalbebbe!!

  Kraam Jenny

 3. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Vilken söt liten rockbrud! 🙂

  Det var tider det. 🙂 Lika glad är jag att jag gick på Madonnas konsert på Erikbergsvarvet i Göteborg. Minns ej om det var 1991 eller 1990. :/ Det är en speciell känsla att stå där i publiken tillsammans med 55.000 personer. 🙂

  Sköt om dig!
  Kram Lotta

Lämna ett svar