Gullegull & tredje advent

I morse vaknade Tyra vid 5 och blev hämtad till vår säng, Betty kom snart efter och vi låg alla 4 (5) och trängdes. MEN då hände det underbara: töserna somnade om och vaknade 8:20! UNDERBART!!!

I fredags så jobbade jag min sista dag. Nallar på bebisens föräldrapenning såhär 3 veckor innan BF.

Hur det känns? Ja faktiskt lite både ock. Jag kommer sakna mina kollegor!!! Kommer bebisen om 1 eller 2 veckor så blir det ju perfekt att jag hinner vila (0ch boa) innan, men tänk om jag går över tiden med 2 veckor och det blir 5 veckor? Fyyy vad drygt det kommer bli då.

GULLEGULL! När jag kom tillbaka från lunchdejten (med min sambo) i fredags så stod den här blomman på mitt skrivbord. SÖTA söta kollegorna, jag blev så glad så det kom några tårar!!! 😀 "Kyrkokören" är ett litet internt skämt kan man säga... 🙂

Bebisen kan ju faktiskt komma när som helst nu. Ulrika tror på LUCIA, med datumet 111213 -ganska snyggt va? Hon har själv en dotter som är född på lucia. Lizettie tror på fredag (den 16:e) när företaget har julfest. Men jag tror faktiskt att hon kommer till oss EFTER jul. PÅ mellandagarna. Sådär några dagar tidigare bara. Kanske 27 dec.


Igår var det inte alls en bra dag för mej (igen). Helt slut på ork (läs skittrött!!!)  och hade svettiga sammandragningar, ”mensvärk”, flimmer med jobbig huvudvärk, värk i benen/fötterna och dålig i magen. Mina söta systrar med familjer kom på eftermiddagen/kvällen och firade min födelsedag lite tidigare så det blev mysigt ändå! Jag fyller år på måndag, men då jobbar de sent båda två.


NU: sönerna är hos sin pappa. Jocke eldar i kaminen och ska snart ut och kolla till familjebussen som ska besiktas i morgon. Jag tänkte fixa med julkorten. Våra döttrar är hos sin farmor och farfar och BAKAR pepparkakor! 🙂 Tack till farfar som passade Betty hela fredagen när hennes förskola var stängd också!

PÅ eftermiddagen: Vi ska åka till syster Johanna och fira hennes sambo Henke som fyller 30 år! Och hämta hem sönerna. 😀


Önskar er bloggläsare en FIN tredje advent!

Håll utkik, snart kommer det en tävling här på min blogg där du kan vinna personliga barntavlor, superfina!

8 comments

 1. Russin says:

  Heeej gumman..

  Så fin stoooor mage du fått.. 🙂 Tungt ?

  Ja jag gör ett försök att blogga i en olåst blogg igen, känns lite ”läskigt” haha.. men samtidigt är det kul. .

  Vilken fin blomma du fått..

  ha det gott.. KRAM

 2. Barnens Hjältar says:

  Åh vad fint!
  Tyvärr är det inte bra här ännu . Satt på akuten hela förmiddagen med den lilla och hon kruppar ännu mer nu. Fick ventolin i varje fall och har kruppbäddat vi verandadörren i vardagsrummet 🙂

 3. Moster/syster Johanna says:

  Nu är det den 12:e och då fyller min största syster yster år!

  GRATTIS Helena, du är fortfarande ung ett år till! 😀

  Kram.

 4. CiliaH says:

  Grattis på födelsedagen 🙂

  Sv: Haha, nej är det något jag inte är så är det gravid. Skönt att veta att det är en fysisk omöjlighet sedan snart ett år tillbaka 🙂

  Kram

Lämna ett svar