God morgon lördag

061

Hej på er! Nu har jag stoppat röstningen om vad ni ville läsa om på min blogg. Precis när 100 personer hade röstat, det var väl snyggt avslut? 😀 Nu vet jag hur jag ska få kontakt med er, inte genom kommentarer utan genom röstning. Hihi. Jättekul att så många ville vara med och tycka till. Vad tyckte ni då? 

Om jag ska tolka det stort så är ni nöjda med hur jag bloggar idag, MEN vill se mer av vårt hus, gården runt omkring samt mer inredning. Det var vad de flesta tyckte iaf.

044

052

SIFFROR. Ni var 100 som röstade och det var möjligt att lämna fler svar än ett.

45% Tycker att jag ska köra på som idag

66% Vill läsa om mer inredning/tips

58% Vill se fler bilder på vårt hus och omgivningen runt

 

26% Vill läsa mer om barnliv/tips

17% Vill läsa mer om träning/kost/vikt

14% vill se fler bilder på mej. Dagens outfit/hårtips

8% Vill se mindre mobilbilder

4% Vill att det ska vara MER text

2% Har angivit att de vill läsa om ”annat”, men har inte lagt till någon kommentar om vad

1% Vill se mindre bilder med systemkamera

1% Vill att det ska vara MINDRE text

Jag kommer att ta till mej av vad ni vill läsa om och det kommer att bli mer bilder från både insidan och utsidan av vårt hus. Till er som är inredningsintresserad och gillar det lantliga så kan jag glädja er om att ni kommer att få följa projektet att städa ur en stor loge och förvandla den till en (förhoppningsvis) mysig festlokal. 🙂 Vår loge är idag full av möbler, flyttkartonger och annat skrot. När snön är borta så ska jag börja städa där och det ska bli SÅ roligt att fixa iordning för min fest som jag ska ha i sommar. Förhoppningen är att även få till det lite utanför också, men jag vet ju att tiden inte brukar räcka till. Men jag har MÅNGA idéer!!! 😀

045

Oj 14% vill se fler bilder på mej och dagens outfit/hårtips! Gud vad gulliga ni är. Jag skrev just outfit lite på skämt, eftersom jag typ inte har uppdaterat min garderob sedan Sundsvall brann. Hahaha. Men eftersom jag både gillar att vara bakom och framför kameran så kommer det helt klart fler bilder och när jag väl köper plagg så ska jag försöka tipsa om det. Blir ju roligare nu när jag börjar komma tillbaka till min normalvikt. Japp mer kost och vikt blir det också framöver.

Sedan blir det självklart en hel del om barnliv. Ska försöka peta in mer tips också. Har väl kanske lite att komma med efter 5 barn? 🙂 Svårt att komma på vad ni skulle vilja veta mer om bara. Ställ gärna frågor.

Det här med iPhonebilder och iPhonebloggande. Jag kommer fortsätta med det eftersom det är så jäkla smidigt. Det går mycket fortare att få väg ett blogginlägg. MEN det blir ju inte lika ”snyggt”. Målsättningen är dock att datorn och systemkameran ska få jobba mer.

Ikväll blir det SCHLAGERFEST eller hur? 😀 En gång rocktjej =alltid rocktjej. Men jag har alltid gillat schlager, ja att kolla på och sjunga till. Inget musik som jag skulle köpa direkt. Sedan alla dessa deltävlingar är ju visserligen tjatiga…menmen det ska bli kul ändå, kanske Betty vill vara med på schlagerfesten? Jocke var inte så sugen. 😀 KRAM

057

Samtliga bilder tog jag igårkväll. Bordet står i vårt vardagsrum. Fönsterna som står bakom bordet är husets originalfönster och hittades ute i en bod EFTER vi både köpt nya och satt dit dem. Lite synd. Det enda som jag ångrar med vår renovering av huset är nog just valet av fönster. Ljus Lene Bjerre Design. Lampa White Sense.

One comment

Lämna ett svar