God morgon

Lilla söta fröken MEYA

Lilla söta fröken MEYA

Nu är det dags att åka till förskolor och jobb.

Vi har ätit frukost, jag har fotat med systemkameran och lagt in bilderna i datorn, redigerat och sedan gjort ett blogginlägg. Hahaha trodde ni på det? Nädå det är tidsstyrt. Bilden på Meya tog jag i helgen. Blogginlägget gjorde jag klart i gårkväll.

Det har gått mycket bättre för vår lilla minsting på hennes förskola iaf. Hon har inte grinat sista gångerna vi har lämnat. SÅ skönt!

Meya snart 1 år och 4 månader

Meya  1 år och 4 månader

Idag ska Jocke till Logopeden med Betty (andra besöket). Vi har ju lärt hennes mun säga F nu sedan vi var där sist. 🙂 Betty har tyckt det varit roligt, vi har spelat spel kring bokstaven F osv. En liten förbättring kan jag märka, men inte är det stor skillnad. Ikväll ska jag fixa förberedelser inför födelsedagen vi har i huset på onsdag. Älskade Tyras 3-årsdag. 😀

Hoppas att ni får en fin dag!

3 comments

 1. anna says:

  Hahahaha, först satt jag och läste och bara shit vad hon är ambitiös…å jag hinner inte åt. Skönt att du ”erkände” att det inte var gjort idag 😉 Ha en bra dag. Kramar

 2. Johanna says:

  Sötis! 🙂
  Ser att ni har lite att greja med ute nu, tror det kommer bli riktigt fint när det är klart!
  Rosa, doftande rosor vid sidan, mmmm 🙂
  Kram på dej!

Lämna ett svar