God kväll!

Ikväll har vi varit och firat min systerson Theodor på hans första födelsedag. Han var så söt när han skulle pussa på kusin Tyra. Hihi.

På dagen så var vi med Jockes föräldrar på deras sommarställe och bara myste i det underbara vädret tillsammans. Jag har mått mycket bättre, men dragits med en urjobbig huvudvärk -så på topp har jag verkligen inte varit. Men det är jag ju aldrig när jag är gravid. Tyvärr.

Betty tyckte att det var roligt att vara ute och ro med sin pappa

Mallig tvååring!

Det är SÅ mysigt här. Allra helst i detta underbara väder.

Betty åt väldigt lite både till lunch och middag, men fika en massa brago kunde hon minsann förstås. 😀

Meta med pappa var också kul, men bara i typ 20 sekunder! 🙂

Jocke fick några abborrar faktiskt. Några släppte vi tillbaka och några tog vi hem till katterna (som var för kräsna för att äta dom).

Tyra sov mest hela tiden...

...men hon hann med en massa badmys iaf.

Jag drömde inatt att jag var på ultraljud och att jag var övertygad om att det var en pojke för jag såg en jättepung, hahaha. Men BM sa att vi minsann skulle få vår tredje lilla tjej. Men sedan blev hon osäker och kunde inte säga vilket kön det var. Betty pratar förresten mycket om bebisen i magen och hon säger att det är en pojke som ska heta Olle! 😀 Hon ska bära bebisen och mata den med välling och även byta blöja när han har bajsat och ge tutten när han grinar. Låter väl som en perfekt liten storasyster va?! 🙂

2 comments

  1. Theodor says:

    Mina fina kusiner!
    Vad supermysigt ni hade det igår. 🙂

    Lycka till idag moster H!

Lämna ett svar