Fyndat på loppis

Hej på er!

Jag erkänner direkt: Jag är en synderska. Jag har varit en dålig bloggerska och bloggvän denna vecka. Min lilla 11-månaders tös har varit sjuk och verkligen krävt all uppmärksamhet. Hon har sovit dåligt på nätterna och så även jag. För att lösa sömnbristen så har jag sovit med henne när hon sover på dagarna = NOLL datortid men mycket mystid! Hoppas att ni kan förlåta mej för denna synd. 🙂 Som om inte det vore nog så har det hänt annat här hemma som har gjort att mina tankar varit på annat håll, berättar mer om det sedan. Det är inget tråkigt iaf, tvärtom! 🙂

Förra helgen så var vi på loppis! Tjoho vad skönt att inte ha någon renovering på gång. Jocke och jag njuter av denna välbehövliga PAUS!

032 (600x800)

Jag är så glad för jag fyndade ett underbart SLAGBORD som har fått flytta in i köket där den blå kistan/kofferten tidigare stod. Den passade verkligen in jättebra mot den vita timmerväggen. TRÄTRÅGET köpte jag på samma loppis.

007 (800x600)005 (800x600)

Jag (som säkert många av er) ser redan fram emot julen och jag antar att det ska få ligga RÖDA juliga äpplen i tråget. 🙂

083 (600x800)

081 (600x800)

Tavlan föreställer vår gård. Den vita skavda pallen fyndade jag på samma loppis fast för några månader sedan. Tillbringaren är kanske 5-6 år och jag tror att jag köpte den på Åhléns. Kärleksörten har egentligen gjort sitt, men är lite fin torkad också. 🙂

024 (800x600)028 (800x600)

Slagbordet blev mitt för 300 kr. Trätråget 75 kr. Ganska bra priser, eller hur? Vi köpte även en svart gungstol för 300 kr. 🙂

Tack alla ni som har skickat krya på dej hälsningar till Betty, nu är hon äntligen bättre. I dag så ska jag  titta in till er, mina favorit bloggerskor, och se vad ni har haft för er. Det ska bli skoj!

KRAM

P.S Just nu sitter jag i soffan med datorn i knä och en hel hög med kattungar terroriserar mej. De anfaller mina händer eller musen när jag klickar… Gaaahhhhh   😀

14 comments

 1. CiliaH says:

  Nämen lilla stumpan då. Det är ju inget kul att vara sjuk alls, skönt att hon piggat på sig igen.
  Själv har jag ju inte heller haft tid att läsa bloggar direkt eftersom jag haft fullt upp med all shopping 😉 Men oj vad vi haft det bra!

  Vilka härliga loppisfynd, både slagbordet och trätråget var ju helt underbara!

  Hoppas ni får en härlig helg.

  KRAM

 2. CiliaH says:

  Nämen lilla stumpan då. Det är ju inget kul att vara sjuk alls, skönt att hon piggat på sig igen.
  Själv har jag ju inte heller haft tid att läsa bloggar direkt eftersom jag haft fullt upp med all shopping 😉 Men oj vad vi haft det bra!

  Vilka härliga loppisfynd, både slagbordet och trätråget var ju helt underbara!

  Hoppas ni får en härlig helg.

  KRAM

 3. Sofia says:

  Kanonfina saker du fyndat!:-) Och ja vännen, de är okej att synda ibland, haha…Men det är alltid lika kul att upptäcka att du har gjort ett nytt inlägg eller har lämnat en gooo kommentar:-)) Ha en supermysig lördag! Ser fram emot att höra sen vad som mer har hänt;-). KRAM Sofia

 4. Lillasyster Johanna says:

  Haha, satt du och skrev inlägget samtidigt som min kommentar? Jag som trodde att det lönade sig att klaga lite på dig. 😉 Jodå, jag köpte ett par jeans och två långa skjortklänningar. Fått dille på det nu!
  Blev bjuden på lunch av snällaste Helen, sen bjöd jag på Latte och en supergod chokladkaka med pecannötter och colasås ovanpå. Mmmm! Sen var vi tvungna att åka hem till Helen och byta om och sedan ut på en rask promenad i elljusspåret. 8 km blev det. Hann ta igen lite skvallertid som vi missat med våra 10 mil mellan oss. 🙂 Jomen loppisbloggning kan ju vara skoj…för de som gillar det. 😉

 5. alegni says:

  stackars liten. det är jobbigt när små barn o djur är sjuka, för de fattar ju itne vad det är frågan om 🙁 hoppas hon kryar på sig snabbt.
  uuunderbart klaffbord, o det passar som gjutet i ert kök mot den vita väggen.
  ha en skön lördagskväll!
  kram
  ingela

 6. Kamomilla says:

  Oj, hoppas verkligen hon är frisk nu!
  Vilket underbart bord och tråg! Wow! Era priser där i Sverige är nog en dröm de också. Ni anar inte hur bra ni har det. Här får man betala mycket mycket mer för liknande saker.

 7. Helena says:

  Ha! Jag har nyss köpt en skjortklänning -på Indiska! 🙂 Säg inte att du har köpt en likadan?
  Va mysigt med en hel dag med sin kompis. Fick Fröken vara hemma med Henke?
  Puss & Kram

 8. Lillasyster Johanna says:

  Haha. Nej, Indiska får du ha för dig själv! 😉 Nä Fröken var med till Hudik hon oxå. Hon var så nöjd med 8 km prommisen på bortaplan. Eller förresten så joggade ju Fröken och jag den rundan förra sommaren tillsammans med Helen. Seriöst va? 🙂 Vad gör ni för skoj i helgen då? Jag är nyss hemkommen från jobbet jag. Nu blir det film och myspys i detta regnruskiga höstväder! Kramen.

 9. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vad skönt att allra sötaste lilla Betty är på bättringsvägen:)

  Vilka superfina loppisfynd!! Bordet är ju ljuvligt..suck!

  Åh önskar jag hade en av dina kattungar här nu, de är helt bedårande:)

  Kraam Jenny

 10. Grodmamman says:

  Klart du är förlåten!:) Stackars Betty, inte kul att vara sjuk!
  Fint slagbord du har köpt! Gillar sådana bord.
  Här möbleras det om alldeles för sällan, men det kan bero på att jag är ganska bekväm av mig!:) Fast den här gången blev det mycket bättre än innan, så det var värt det!
  Kram

 11. Anne says:

  Ja prata inte om dålig bloggvän..Jag hinner knappt ingenting. Bara gå in till dom som jag får kommentarer av sen räcker inte kvällarna till. Måste ta mig i kragen..Herregud vad goa dom är kattungarna, vilket gäng ni har. Bordet är jättefint, vad härligt att fynda. Klassträffen var kul. Så roligt att se alla andra från alla klasser och även andra skolor. Jag ha rinte skrattat så mycket på länge.

  Kram Anne

 12. Camilla says:

  Hej Helena!

  Du är förlåten men jag saknar dej när du är borta från bloggen så länge…skönt att Betty är på bättringsvägen!

  Jag tycker inte du är ”tossig” angående vår lilla toalett – jag gillar den ganska mycket själv numera. Bara vi får nytt golv (tror inte det syntes på bilderna 🙂 )

  Vilka fina grejer du shoppat – ett sådand där slagbord vill jag ha ute på vår glasveranda!

  Ha en fin vecka!! Kramar Camilla

 13. Therese says:

  Jag känner igen mig…Jag har också varit dålig på att blogga o svara på kommentarer sista tiden! ibland blir det annat….Gratulerar till dina loppisfynd…Såå fina! Jag riktigt ser dom röda äpplena till jul! Härligt fint! Ha en bra dag vännen! Kramis Therese

 14. Gnistrande snö says:

  Hej,

  hoppas den lilla kryar på sig snart!
  Wow vilket fantastiskt jobb ni har gjort med ert hus, det är så vackert!
  Och vilka bedårande små kattungar!!!

  Nu ska jag kika vidare här så att jag inte missar något 🙂
  Ha det så fint!

  Kram
  Katarina

Lämna ett svar