Fresh egg for breakfast, någon?

God morgon! Om ni var här nu så skulle jag kunna bjuda på lite ägg.

ÄGG till frukost är inte helt fel. Måste säga att det är verkligen underbart att vi kan gå ut och hämta nyvärpta ägg till frukost. Känns som lyx! 😀

Jag älskar gamla skyltar och kunde inte låta bli att köpa denna plåtskylt (som visserligen är ny) när jag besökta fina  Timrå gårdsbutik. Den passar in så bra. Håll med om att den är snygg också! 🙂 (Visst var det denna som du tipsade om Liz?)


Jag har inte hittat någon plats till den ännu, utan flyttar omkring den hela tiden. 🙂 Helt klart så blir det någonstans i köket i alla fall.


Snart så ska Tyra och jag ta en promenad och fika med min supergulliga (också mammalediga) vän Erica och hennes små döttrar. Hoppas att ni får en härlig fredag! KRAM

9 comments

 1. CiliaH says:

  Avundsjuk på dina färska ägg men misstänker att grannarna inte uppskattar om vi skaffar höns! Räcker med hundeländet 😉
  Skylten är helhäftig ju 🙂

  Ha en härlig fredag.

  KRAM

 2. Ensamma mamman says:

  Underbar skylt! Den måte passa perfekt i erat kök. de låter ju så härligt med nyvärpta ägg till frukost varje dag. Verkligen vardagslyx! Hoppas att ni får en härlig dag och helg.Kram

 3. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Det är en härlig vardagslyx att kunna äta sina egna hönsägg till frukost. Och de smakar ju dessutom mycket godare och har den där riktigt gula gulan. 🙂

  Fin och passande skylt! 🙂

  Ha en fin helg och sköt om er! 🙂

  Kram Lotta

 4. Eija says:

  Måste nog ta o söka upp den där gårdsbutiken i Timrå, skylten skulle passa här också, älskar allt som andas ”country”.

 5. Lippen says:

  Jamen precis… det var ju den jag stod å klämde på å tänkte köpa till dig, men blev lite osäker… sååå fin är den 🙂 Väntar på rapport om kycklingarna, sen måste vi ju få komma ut å gosa lite på dem 😉 Du… jag hittade några fiiiina porslinsknoppar nu när jag röjde, vita med blå blommönster på. Köpte väl nån gång till förra huset, men de blev aldrig använda och nu passar de ju lixom inte. Så, då tänkte jag på dig… skulle säkert vara fint till nåt i ditt hus. Tror det finns typ 6 knoppar 🙂 Om du vill ha dem, tar jag med dem å skickar med Jocke… Pöss på dig gosnosen =)

Lämna ett svar