Fotvård, Margaretaflätor och tråkigheter

Igår var jag på Fotvård. Lyxig fotvårdsbehandling. Fick presentkort av Jockes föräldrar när jag fyllde år i december och nu passade det perfekt. Jag fick välja mellan ett paraffinbad eller lack + ta med sej lacket hem. Jag valde lacket… 🙂
Kolla inte vidare om ni är rädda gör fötter! Hahaha. Många tycker ju att fötter är läskiga?! Jag gör bilden mindre…

20120712-164341.jpg
Fina Malin tog hand om mina fötter och dessutom så fick jag så fina komplimanger av henne. Hon tyckte jag hade så fint hår (och fina fötter) och inte nog med det hon trodde aldrig att jag var äldre än 30 år. Hahaha. Jag tar tillbaka att det bara är fyllon och knäppisar som ger mej komplimanger. Fast…det KAN ju också vara svärmor som betalade extra för komplimanger? Hihi. Jag som tycker att jag börjar se så rynkig och gammal ut. Tänk vad snälla ord gör en så glad så glad och konstigt nog så tar det inte lika bra när Jocke säger samma saker… 😀

Idag har jag varit på begravning i regnet. Inte alls lika uppmuntrande. Men nu är det över. Det var min mammas bror som avlidit. Det var minst 15 år sedan jag såg honom senast, men jag grät ändå. Minns ju honom från jag var barn. Hejdå Nisse!

20120712-165513.jpg
Frisyren idag. Provade Margaretaflätor för första gången. Väldigt enkelt egentligen, bara göra två flätor och fästa med nålar. Men det blev lite knöligt, så jag får träna fler gånger. Kul att få upp håret med en lite annorlunda frisyr, sedan passar det väl bra eftersom jag heter Margaretha Helena. 🙂

Nu ska vi laga middag här i Helenas Hem. Ikväll blir det Ernst för det missade jag sist när jag ist bakade kanelbullar. Kram

One comment

  1. Marina - mamma till 5 says:

    Åh skulle oxå behöva gå på fotvård, men tyvärr ingenting man tar sig råd för själv.. 🙁 Men men, nån gång kanske!

    Usch så jobbigt med begravningar.. Jag var med på min mammas farmors begravning, jag minns henne bara efter stroken, tystnaden och det dementa, tyvärr, men jag grät som aldrig förr.. Tycker det är hemskt med begravningar!

    Kul att hitta nya sätt att fixa frillan på.. Här blir det jämt bara en ihopslängd knut mitt bakpå.. Mest praktiskt så enligt mig med barnen.. 😉 ( eller om man bara är bekväm/lat? )

Lämna ett svar