Försommarmys & bröllopsmardröm

Bilder från vårt hem nu i maj

Hej på er!
Hinner ni med er? Stanna upp och njuta av våren. Eller försommaren kallas det kanske för nu? Det brukar vara fullt upp både på jobb, dagis och skola denna tid. Man vill vara ute så mycket som möjligt och inne och städa så lite som möjligt… 🙂 Samtidigt som man vill ha det städat. Hm… Fast nu har det varit så kallt och tråkigt så man behöver inte ha dåligt samvete för att sitta inne under filten och titta på film.

20140527-150159.jpg
Jag lovade att berätta om mardrömmen som jag hade för några veckor sedan. Fyyyy vad jag inte vill att det ska vara en sanndröm.

Jag drömde att vi av någon anledning absolut måste ha bröllopet tidigare och dessutom i en annan lokal.
Åh det var fruktansvärt. Allt roligt försvann. Hahaha. Jävligt jobbigt!

Lokalen var typ en gympasal -fruktansvärt tråkigt. Jag som älskar att inreda och fixa hann ingenting. Jag tror inte ens att vi hann lägga dit dukar på borden. Det var stelt, mörkt och tråkigt.
Jag och Jocke hade våra fina kläder på oss. Men jag hade inte hunnit fixa till mej så håret bara hängde platt och jag hade endast mascara och såg helt slutkörd ut. Åhhh vad jag kände mej ful!!! Ingen sa nåt om att jag var fin -för det var jag inte. Hahaha. Ingen sa nåt om att det var mysigt -för det var det inte. Maten minns jag inte hur det var med, men det var garanterat inte bra!
Jag vill verkligen att våra gäster ska ha en mysig, men framförallt en rolig kväll. Gärna dansa och parta natten lång! Det känns viktigt.
Men i drömmen så var det verkligen tråkigt, ingen sa att det var en rolig fest -för det var det inte! Musiken uteblev. Eller vi hade nån form av musik -men riktigt dåligt. Folk började droppa av tidigt en efter en… Och jag bara kände att det var bra. Åk hem ni bara, så att denna värsta dagen i mitt liv äntligen skulle ta slut!!!

Gissa om det var jäkligt skönt att vakna när jag insåg att allt bara var en dröm… 🙂

Lämna ett svar