Före och efter -ny hårfärg på BLANC hårspa idag! från mörk till blond

Mörka jag har blivit ljusare! 🙂


Superkunniga & fina Sanna Nylander på BLANC hårspa <—– (klicka för att komma till hemsidan) trollade med mitt hår idag med hjälp av Olaplex, Balayage och klippning. 🙂 Vill ni göra en förändring så kan jag verkligen rekommendera ett besök. Jag är väldigt ovan vid att vara ljusare och var ärligt talat lite nervös innan, men jag blev supernöjd, pust! Hihi. (tusen tack Sanna)

Kontaktuppgifter till BLANC hårspa:

Sidsjövägen 128, 853 57 Sundsvall
Tel: 060-150407
E-post: kontakt@blancharspa.se

Oj vad länge sedan som jag bloggade, det var faktiskt snart 5 månader sedan (!) så lång paus har jag inte haft sedan jag började blogga 2009. Men jag hinner inte med mej riktigt just nu med två jobb, hus och familj 🙂 Ska verkligen försöka ta mej tid att fota och blogga mer, lovar! KRAM på er

(Till er som inte vet det så jobbar jag som administratör, genom Manpower, på Akzo Nobel, ett vikariat sedan januari 2016, samt driver butiken Helenas Hem sedan januari 2015)

Lämna ett svar