En timme över

20120202-102039.jpg

Nu har jag en timme över. Tjejerna är på dagis och Meya sover och jag har besluts ångest… 😉
Det finns tvätt att ta hand om, städning -ja en massa tråk. Pratade nyss med Jocke som tyckte att jag borde passa på att sova en stund. Men har lixom fastnat i soffan med kaffekoppen. Ser på Efter 10 och intervjun med Peter och David -om deras film En gång i Phuket, som har premiär imorgon. Den verkar ganska rolig förresten, kul att det är klättring med också, eftersom jag har pysslat med det.

Nåt jag skulle behöva göra är att färga håret igen…har gjort det en gång sedan Meya föddes, men nu är det dags igen, som ni ser.

Nä jag ska ta lite mer kaffe innan jag sätter igång med tvätten. Ska ju snart åka och handla och ta ut paketet från Elsas hem! 🙂 sedan hämta tjejerna. Brrr kallt idag. -10 och det snöar.

Kram på er!

20120202-102055.jpg
Gäääsp

This entry was posted in Blandat.

2 comments

  1. CiliaH says:

    Tycker du gör rätt i som fastnade i soffan med kaffekoppen 🙂 Egentid ska inte underskattas!

    Sv: Vi ska till Stockholm och japp, det är bara jag och mannen 🙂 Förstår att ni har svårt att hinna med myshelger på tu man hand men ni har ju fler små än vad vi har! Tänk vår minsta är ju som Betty 🙂 enklare att lämna bort då 😉

    KRAM

Lämna ett svar