En dag i backen

Betty och kusin Nellys första gång i slalombacken. Igår hade vi en lyckad dag med mestadels sol och trevligt sällskap. 🙂 Det skulle vara roligt om döttrarna tycker att det är skoj att åka, kul också att vi har en barnbacke så nära där vi bor.

Betty 3 år och 4 månader & kusin Nelly 4 år och 9 månader

Betty blev ängslig när hon såg backen på nära håll och fick lite tårar i ögonen. Hon ville åka liften upp, men när hon var längst upp i backen så ville hon inte ner. Men det fanns ju inget val när man väl var där och när de började åka så var det jättekul och hon ville aldrig sluta! 😀

Jocke & Betty

Jocke hade inte stått på ett par skidor på en massa år, så både han och Betty gjorde det jättebra! 🙂

Kusin Julia och henns kompis Amanda var också med, fast de åkte mest i stora backen!

Här provar Nelly att släppa taget och Lars passar. Går ju jättebra! 😀

NELLY

BETTY. (Tror minsann att hon fick en för liten hjälm på uthyrningen)

Slalombacken ser vi faktiskt från vårt sovrumsfönster nu när skogen är avverkad. Ja vi ser inte mycket, typ toppen bara -om vi verkligen anstränger oss. Hihi.

TYRA 1 år och 9 månader får vänta tills nästa år! 🙂

Vi andra (min syster Jenny, Tyra, Meya och jag) myste på bänken och gick en liten promenad under tiden de andra åkte. Meya sov hela tiden, förutom en matpaus.

FIKAPAUS!

En jättehärlig dag som inte tog slut där. Efter backen så åkte vi hem till oss och gjorde middag ihop och sedan blev det Melodifestivalen och mys i soffan med smågodis, både Jenny och jag röstade på Loreen! 🙂 Tack för en rolig dag!

 

6 comments

 1. Helena says:

  Vilka härliga BILDER!
  Sötnosar är dom allihopa!!
  Helt klart rätt låt som vann! Me digging mucho!

  Hoppas allt är bra med er å söta x5!
  kram Hilla

 2. anna says:

  vilka fina bilder:) vad duktiga dom är. min dotter var nog fem första gången hon åkte, hon tyckte det var så kul

 3. Linda, 4 barnsmamma says:

  Vad härligt det ser ut, så roligt när barnen börjar åka slalom, vår killar åker själv allihopa och i år var det Moas tur, så nu har hon åkt 2 helger och tycker det är jättekul, rekommenderar er verkligen att köpa en riktig sele att sätta runt henne, den är guld värd och finns på vad jag vet iaf Team sportia, Moa åker jättebra med den och man kan styra då det är 2 remmar.
  Kramar

Lämna ett svar