En dag i backen

Betty, jag och Tyra

Betty, jag och Tyra

Igår så var vi iväg en sväng till byns slalombacke. Träffade Erica, Kjetil och döttrarna där också. Det var Erica som tipsade om att de hade ”Familjedag” där med roliga aktiviteter. Vi åkte aldrig skidor, men det blev snowracer, stjärtlapp och skattjakt (leta godispåse under snön). Nästa gång så får det bli utförsåkning också. 🙂

089

2,5- åringen och 4-åringen

2,5- åringen och 4-åringen

1-åringen kom inte med på bild. 🙂 Meya var vaken en stund sedan sov hon i vagnen. Hon är inte riktigt pigg lillgumman. Antingen håller hon på att bli förkyld, eller så är det biverkning av vaccinet som hon fick i tisdags.

Jag funderar på att göra nåt som jag aldrig har gjort; fråga er vad ni vill läsa om i bloggen, kanske lägga ut ett ”frågeformulär”? I början så skrev jag  ju mest om inredning, före och efter bilder osv. Nu blir det allra mest om barn och mammaliv, av naturliga orsaker. Jag vet att jag både tappat läsare och fått nya läsare. Fast totalt sett så har besökarna bara ökat förstås. När jag hade bloggat i 3 månader (tror jag det var) så hade jag 80 unika besökare/dag och var skitglad för det. Nu har jag ca 400 unika besökare/dag och har snart bloggat i 4 år! 🙂 Jag vet bara en sak och det är att jag inte känner för att BARA blogga om inredning eller BARA om barn. Jag vill skriva det jag känner för, men det är klart får jag önskemål från er så lär jag med all säkerhet styra mej ditåt.

Glömde skriva att trolleritricket gick jättebra och Jocke var SÅÅÅ impad. Han var säkert lika impad efter femte gången de ville visa tricket… Säkert! 😀

 

 

3 comments

  1. anna says:

    Tycker jätte mkt om din blogg men mkt är nog för att du verkar vara en sån härlig person. Jag har bloggat sen 09 å har ungefär 80 unika/dag. Jag e nöjd med bloggen som den är(din alltså). Kanske lite inredningstips, hur man kan få det snyggt på ett enkelt sätt. Kram

Lämna ett svar