Dop + överrasknings bröllop

I dag fick vi klä upp oss för att gå på våra vänners dotters dop.

Älsklingen & jag

Vad vi inte visste var att de skulle träna in i full bröllops-mundering. Ja det blev bröllop också. SÅ fint brudpar!!! Jag blev alldeles tårögd. Önskar dem all lycka i världen!

Kläderna som jag har på mej är i strl 38, men skärpet är på yttersta hålet…

Deras yngsta dotter Lykke döptes efter vigseln och det var lika fint det. Så mysigt med dop. Vi döper Tyra om ca 1 månad och jag ser verkligen fram emot det. Dock hoppas jag på att kunna komma i en annan klänning, d v s tappa lite mer vikt. 😉

Betty gillade INTE att sitta still i kyrkan (vilke inte förvånade oss) så hon gick/klättrade omkring mest överallt, här med napp och snuttefilt! 😀

Nu sitter Betty i pyjamas i soffan och ser på film med sin pappa. Jag sitter bredvid fast med datorn i knät så jag har inte hängt med så mycket i filmen. Men många ballonger var det iaf! 😀  UPP heter den och hon verkar tycka att den är jätteintressant! Tyra har redan somnat för natten. Mina söner är hos sin pappa denna helg.


Hoppas att ni har haft en toppen fredag och att även lördagskvällen blir fin. Nu ska vi se när Katrin dansar på TV, hon fick barn samtidigt som mej så jag brukar följa hennes blogg. Snart så ska Betty sova och då åker godisarna fram, mums!!! 😀

11 comments

 1. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Vad fina ni är!! Trodde först att det var ni som gift er,hihi!

  Kanske det blir en överraskning på Tyras dop oxå??;)

  Kraam Jenny

 2. Helena says:

  Vad härligt med bröllop!
  Ni är så snygga ihop, din karl och du, det syns att ni är lyckliga ihop! Det liksom glittrar i ögonen på er 😉

  Hoppas ni haft en toppen helg tillsammans!

  Kram från mig

 3. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Vad härligt med dop och bröllop och vad tjusiga ni var. 🙂 Jättefin bild på dig och kärleken tillsammans. 🙂 Kanske är det er tur snart också, eller? 😉

  Ha en fin söndag rara du!

  Kram Lotta

 4. Helena says:

  Helena: Åh tack så mycket. Det var snällt sagt. Ja ibland är vi riktigt lyckliga och ibland vill vi klösa ögonen ur varandra…hahaha nä inte riktigt, men nästan. Tur att det inte inträffar så ofta! 😉
  Tack, vi har haft en jättebra helg. Fast jag fattar inte hur fort helger kan gå… 🙁

  Hoppas allt är bra med dej också!
  KRAM
  /Helena

Lämna ett svar