Dagen före dopparedagen

Idag har jag samlat mina sista krafter (ja det känns så) och varit med Tyra och Betty. Direkt efter frukosten så satte jag och döttrarna igång med att baka mjuk pepparkaka (se recept inlägget innan). Det var kanel typ överallt, men så kan det se ut om de små ska vara med och hälla och röra. 😀
När kakan stod i ugnen så började vi klä granen. Med lite julmusik i bakgrunden så kändes det väldigt juligt och kul att se tjejerna sprätta omkring så glada. Det kom dock ner en lite grinigare 15 åring och klagade på den höga musiken som hade väckt honom…

20111223-115427.jpg

Roligt med kottar som satt fast i granen.

20111223-115613.jpg

20111223-115632.jpg

Jag tror jag får smygändra på pyntet sedan, för nu hänger det mesta på samma gren! Hihi.

20111223-115907.jpg

18 åringen i huset var med oss och fikade mjölk och nybakt pepparkaka. Gustav fixade pasta (till frukost) ist.

Tyra vaknade vid 3 i natt och vi bar över henne till oss, sedan kunde inte jag somna om på länge… Och när jag väl somnade så vaknade jag till flera gånger av lite ondare förvärkar. Tänkte på hur vi skulle omplanera allt om bebisen ville komma på julafton. Men det är lugnare nu.
Näe dags att göra iordning Tyra så hon får sova. Skönt att jocke inte jobbar heldag idag och snart kommer hem…

This entry was posted in Jul and tagged .

4 comments

  1. Barnens Hjältar says:

    Fint med granen 🙂
    För 14 år sedan gick jag och lade mig vid den här tiden och vaknade med värkar.
    På kvällen sisådär femtio minuter efter nländande till BB föddes min stora tös. Det är enda gången jag hoppats att jag skulle gå några veckor över tiden ;)a

Lämna ett svar