Brudbukett från vårt bröllop

Hej på er i sommarvärmen!

Igår började Jocke att jobba efter semestern. Tjejerna och jag fixade bara på hemma med alla ”måsten” 🙂 Idag ska vi bege oss till någon strand igen -det gäller att passa på. Kanske att vi äter ute också. Så mysigt och framförallt skönt att slippa fixa med middagen hemma alla dagar.

Nu när tjejerna är 2,5 år, 4 år och 5,5 år så känns det att det är riktigt skönt att slippa den eviga passningen hit och dit. Som det var med en nyfödd, en på 1,5 och en på 3. Riktigt skönt. Samtidigt så är det lite skrämmande att det går så fort och ibland vill jag bara stanna tiden när de alltid är så små och gosig. Små barn små bekymmer… 😀 Är så stolt och glad och framförallt tacksam för alla mina fem barn!

jkjkjk

Älskade min fina brudbukett. Spetsbandet samt  säckvävsbandet hade jag själv köpt och lämnade till floristen

 

jkjk

Älskade de små äppelkartarna

 

414

Bilderna tog jag dagen efter när vi städade ur logen. Fotografen hälsade att bilderna kommer att dröja ett bra tag till, så jag kanske gör så att jag fortsätter med Bröllopsbilderna som JAG (och gästerna) tog. Men istället för att ta del 2 så kanske jag får hoppa direkt till partybilderna istället. 😀 Fotografen fotade nämligen även när jag blev stylad inför bröllopet och jag hade tänkt starta med Bröllop del 2 med dessa bilder. Får se hur jag gör.

En riktigt fin tisdag önskar jag er alla som tittar in här! Ni är ca 360 unika per dag -vill ni göra mej glad så lämna gärna en hälsning ! 🙂

2 comments

 1. Christine Ahnlund says:

  Hej! Heter Christine och bor i Ånge, brukar titta in hos dig ibland 😉 Såg ett reportage
  i ST om dig, ditt hem och dina barn och på den vägen är det.

  Varma lyckönskning till er herr och fru!
  //Christine

 2. Helena says:

  Hej Christine!
  Vad roligt att du lämnade en kommentar. Många som bara smyger omkring -vilket förstås är helt också, men roligare att få ett ”ansikte”. Vad glad jag blir. 🙂
  TACK för lyckönskningar också.

  Hoppas att du har det bra i värmen i Ånge! 🙂
  KRAM på dej

Lämna ett svar