Bloggen igång igen!

Bild från vårt sovrum

Bild från vårt sovrum

Hejhej! Bloggen har legat nere några dagar, som några av er redan har märkt. NU ska allting  funka fint igen och jag har en bunt med inlägg som jag vill göra. 🙂

Usch vilket tråkigt väder vi har idag. Grått och trist. Jag är dessutom lite sliten idag efter en rolig kväll igår! 😀 Var ute med härliga Ulrika, Jessica, Ann-Mari, Maria och Lizettie. Ute och ute. Först så provkörde vi traktorer, hjullastare och sånt. Ja annorlunda va? Haha. Jag är absolut inte intresserad av motorfordon, men det var rätt skoj att testa på -på tid naturligtvis. Sedan var vi hemma hos Ann-Mari, hon hade fixat gudomligt god mat. Å en hel del vin och dans…sliten idag känner jag när barnen är högljudda. Men det var det värt.

KRAM<

2 comments

  1. Katarina says:

    Välkommen tillbaka! 🙂 Usch, du får inte ”försvinna” så där fler gånger. Jag drabbas ju av Helenasblogg abstinens. :p

Lämna ett svar