Blå blå vindar och vatten

Ja iaf blå himmel hade vi idag. Härligt!

Vår farstukvist

Idag har tjejerna och jag stökat på här hemma med tvätt och sånt. Åkte in en sväng till stan också. Gustav skulle ta ut de sista pengarna från sommarjobbet förra året. NÄÄ vi har inte fixat nåt leg till honom ännu och jaaa passet har gått ut. Vet ni vad de säger på hans bank? Jo…att fr o m juni så får man inte ta ut kontanter längre…nähä, men hans kort blir ju inte aktiverat förrän han kan visa upp sitt leg. som han inte har…så hur får han pengarna? Tillslut förde hon över hans pengar till mitt konto, fast de skulle inte finnas där förrän 5 timmar senare. TUR att den fattiga mamman hade en skvätt kvar på kontot som han kunde ta innan han hoppade på bussen till flickvännen. Nu kanske vi får tummen ur och fixar pass eller leg… Hon tipsade om att man inte behövde fullmakt från den andra föräldern om man fixade leg eller pass hos polisen, så det får nog bli så. Sedan. 🙂 Skulle ju vara smidigare om han hade konto i vår bank istället. Den banken finns ju i byn också. Jag shoppade inget idag, jooooo nu ljuger jag. Jag köpte ju lite smink!!! 😀

Det blev riktigt skönt väder idag och det gillas verkligen!

När pappa Jocke kom hem från jobbet så myste tjejerna här ute på farstukvisten. Busungar!

Snygg stil på Tyra va? Tröja, blöja och stövlar! 😀

Ni förstår nog inte hur mycket jag älskar att bara sitta på ”bron” och  titta på…ingenting, älskar denna plats som vi bor på! Fantastiskt rofullt. Ja när tjejerna och tonåringarna sover. Hehe.

Betty gillar verkligen mina indiankläder som jag ska ha på festen i morgon. Hon älskar att gå omkring i dem och här hade hon fått tag i lite av mitt smink också… 😀

I morgon ska vi lämna bort tjejerna över natten och bo på hotell och gå på fest. DET händer inte ofta numer…typ aldrig! Riktigt kul ska det bli. Enligt värdinnan så kommer vi bli 64 pers. Tjejerna kommer att ha det kanon hos moster Jenny. JAG däremot kommer nog att ha det riktigt jobbigt över att lämna ifrån mej min lilla Meya främst. Mmm jag ska försöka kaxa till mej.

Nu ska Jocke och jag krypa ihop i soffan och se på film. God natt! Vi hörs i morgon. Jiiihaaa!!! Nä det kan ju inte jag säga som ska vara indian…vad säger de egentligen? Ja just handen för munnen och oh oh oh. Hahaha. Ja det där kommer att bli intressant!

4 comments

 1. Marina - mamma till 5 says:

  Vad skönt att det inte blev nå mer sjukdom!

  Ha det så kul på festen!

  Skulle oxå behöva hitta på något med min karl, men det är lite svårigheter att hitta barnvakter till fem småttingar, speciellt när släkten inte är stor och sen dessutom bor på olika ställen..
  Men men, nån gång ska vi väl få till något! =)

 2. Margona Strömberg says:

  Halloj 🙂 Underbar snickarglädje ni har på farstukvisten!!! Det är nåt jag vill få upp mera av på vårt hus när det en vacker dag målas om!!! Men sen måste jag fråga om barnmöbeln från ikea i metall…visst har den försvunnit från ikea??? Tänkte köpa den ifjol med glömde bort o iår har jag inte sett den…vad heter den?? har du koll på det???
  Du har en tokmysig blogg!! Önskar en trevlig midsommar 🙂
  Mvh Maggi

Lämna ett svar