Bilder, MAX och mormor o morfar


Snygg rubrik va? Men den stämmer bra med dagen.

Tyra är fortfarande snorig, men piggare och feberfri. Hon smittade däremot mej som inte alls var pigg igår, fast jag är mycket bättre idag. Bara inte lilla bebis blir sjuk så gör det inget att jag blir smittad.

På förmiddagen idag så svettades jag med att försöka få bra bilder på våra tre döttrar. Till den nya headern. Det gick lite sisådär. 🙂 Det började jättebra med en glad Betty och Tyra som gillade klädbyten och att vi skulle slå på musik, åsså tar jag fram kameran och….japp -batterierna måste laddas! Jahapp, där försvann viktig tid. Gäller ju att passa på när barnen är pigga och glada och rena…hahaha. Men jag fick några bilder tillslut (av 275 tagna) som jag förmodligen kan använda iaf.  Enklast att fotografera var ju Meya, hon sprang inte iväg en endaste gång, så duktig! Hihi. Tänkte bara ha svartvita bilder den här gången, vad tror ni om det? Tråkigt eller snyggt? Jag tror att det kan bli bra. Kom på att det kanske ska vara nån bild på mej och Jocke också…fast jag vill helst inte vara med förrän ansiktets svullnad har försvunnit! 😉 Äh jag får bjuda på det. Får byta ut bilden när/om jag magrar något… Måste göra en ordentligt uppdatering här på bloggen, allt känns så gammalt och tråkigt!


De här tre bilderna tog jag på de busiga systrarna den 17 januari!

Stolta storasystrar!


När fotostudion i Helenas Hem var stängd för dagen så åkte vi till MAX och åt. Meya var inte sugen på att sitta i bilstolen under tiden så jag fick äta burgare med en hand, dessutom vänster. Sölade bara lite och fick samtidigt bebisgosa så det gick bra! 😀

Känner att det här blev väldigt spännande inlägg, viktig info om hur jag äter hamburgare. Hehe.

Nästa anhalt var hos mormor och morfar. Kollade in allt nytt som var inköpt till vardagsrummet. Soffa, bord, matta, tavla, ljuslyktor, TVbänk och vitrinskåp -SÅ fint och mysigt bredvid braskaminen! Fast snyggast var tavlan ovanför  teven: Stor förstoring på deras tre döttrar Helena, Jenny och Johanna. Hahaha. Skojas lite nu…! Det allra snyggaste var såklart fotot på enbart mej från nian med stooort permanentat och tuperat hår, hell yes! Hahaha.

Meya börjar bli van att bli fotograferad! 😉

Lilla söt trivdes bra hos morfar Roine

Sedan var det bara kvar att hämta sönerna som varit hos deras pappa över helgen. De 7 platserna i bilen behövs verkligen nu när vi är 7 i familjen. Skulle behöva en till tvättmaskin också, eller kanske en tvätterska. Äh jag tar en tvättare ist! 😀 Nä färdigsvammlat för idag. Godnatt!

7 comments

 1. alegni says:

  fniss…
  men helena, så där kan man väl inte skriva, utan att lägga upp bilder på det finaste hemma hos dina föräldrar! jag vill ha bevis! 🙂
  kram
  ingela

 2. anne says:

  halloj!
  Härligt att Tyra börjar bli bättre 🙂

  Men du, jag skojade bara, det klart det blir bättre när dom blir lite större 🙂 Inget bråk, inget gnäll och absolut inget skrik… det finns inget som heter så sen längre 😉 hehe.. det blir bra ska du se!!

 3. Linda says:

  Haha du är ju för rolig.
  Förstår det är skönt med platser för alla i bilen, förstår inte dom som har bilar som inte rymmer alla, måste vara jättejobbigt då man ska åka någon stans. Vi har ju bara 4 barn men investerade i en Caravelle nu i augusti, ångrar det inte en sekund, så skönt att kunna storhandla utan att ha kassar i hela bilen.

  En tvättare hade jag också gärna tagit:) Satt precis och gnällde om att jag skulle behöva 2 diskmaskiner, tvätten tycker jag oftast funkar att hålla efter med en maskin men disken, fy så tråkigt det är då hälften ändå blir kvar på bänken, Kramkram

 4. Emmelie says:

  Hej Helena
  Tack för att du tittade in hos mig! Lilly var min gammelmoster som stod mig nära!
  Måste bara säga att du har fantastiskt fina barn och du verkar vara en fantastisk mamma som ser det fina i allt!

  Tack än en gång för en underbar blogg och svartvitt kommer bli kanon tror jag!

  Kram på dig

Lämna ett svar