Bilder från juni

Juni gick riktigt fort, tycker ni inte? Vill inte att juli ska springa iväg också, gäller att ta vara på tiden här och nu. 

Visar några bilder från juni som jag aldrig bloggade om. Älskar att ha bloggen och alla bilder att kunna titta tillbaka på.

jkjkjkj

Livet hemma på landet. Här fick jag med mej 4 av 5 barn promenad. Inte illa va? 🙂 17-åringen och 4-åringen cyklar och 1-åringen och 3-åringen åker Brio syskonvagn

 

017018

026

Vi har inte kommit iväg så många gånger och cyklat faktiskt, men Betty har redan lärt sej hålla balansen. Det här med springcykel (utan trampor) är verkligen något som jag kan rekommendera. Betty ska få prova en vanlig cykel -utan stödhjul nästa gång. Tummen upp!

Läs ett tidigare inlägg om springcykeln HÄR. Du hittar cykeln på rea hos JOLLYROOM nu, klicka—–> HÄR

En liten Tyra ute på kvällen

En liten Tyra ute på kvällen

Min fina 17-åring Gustav i sin kära bil! :)

Min fina 17-åring Gustav i sin kära bil!  (gjorde bilden lite coolare för att passa honom bättre) 😀

 

Vardagsrum. En förvånad tjej tittar in... :D

Vardagsrum. En förvånad tjej tittar in… 😀

Vedspis i köket

Vedspis i köket

kök/matrum

kök/matrum

 

 

kök

kök

Midsommarafton. Jag och döttrarna

Midsommarafton. Jag och döttrarna

 

My handyman

My handyman

Glass-paus hemma!

Glass-paus hemma!

Jag klippte av mej lite hår i juni också. Innan midsommar. ”Men det märks ju inget!” Sa många när jag sa att jag var nyklippt, men på bilderna ser man skillnad. Ju. Fast det är fortfarande långt förstås. 🙂

Före

Före

Efter

Efter

Ja jag vet lite dåliga före och efter bilder. Men jag glömde ta och fick leta i arkivet. Dessutom såg det blankare och finare ut på förebilden kanske hahaha. Jaja. Mitt hår växer otroligt fort tycker jag, så jag har snart samma längd igen.

Jag har en hel bunt till med bilder från juni, men nu ska jag inte tråka ut er med fler. 🙂 Hoppas att ni har haft en skön onsdag, nu är det snart torsdag. Så jag säger både god natt och god morgon torsdag! 🙂 KRAM

 

 

6 comments

 1. lotta says:

  Hej!
  Vad kul att hitta din blogg nu äntligen!
  Fin fina bilder!!

  Ha det gott!

  Kram
  Lotta

Lämna ett svar